fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Εδώ μέχρι και... φωνητικά έκανα :o Και ήταν zuper. 8) Τα βίντεο να καταστραφούν ... ... πάραυτα αν παίζω εγώ (που έβρισκα χορδή με την δέκατη προσπάθεια). ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Όχι φίλος η κάμερα σε κατέγραψε δε γίνεται να καταστραφούν τα ντοκουμεντα Τα βιντεάκια θα ανέβουν σύντομα τα έστειλα στον yameth να τα ανεβάσει γιατί αν περιμένετε από μένα μπορεί να μας πιάσει η επόμενη noizο μάζωξη ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Όχι φίλος η κάμερα σε κατέγραψε δε γίνεται να καταστραφούν τα ντοκουμεντα Τα βιντεάκια θα ανέβουν σύντομα Ελπίζω να είναι απάντηση στον Τέρρυ αυτή. ::) Αν κατέγραψε εμένα .... :-X :-X :-X :-X ... :'( :-[ :'( :-[ :'( :'( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
panorios Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Περάσαμε όμορφα για άλλη μια φορά, μεγάλη χαρά που ξαναείδα τους παλιούς και γνώρισα καινούριους. Βρε τι παιχταράδες είσαστε εσείς. Την ευχή μου αδμίν-πρόβα-Ελίνα για τις όμορφες στιγμές. Μακάρι να το κάνουμε συχνότερα. Εδώ ένα μικρό στιγμιότυπο (ήχος και εικόνα από κινητό, απολαύστε υπεύθυνα) https://www.dropbox.com/s/0tvj67cpiku7akd/VID_20171022_204500.mp4?dl=0
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Εδώ ένα μικρό στιγμιότυπο (ήχος και εικόνα από κινητό, απολαύστε υπεύθυνα) Ρε γμτ αυτή η αίθουσα μου ξέφυγε. Άκουσα ελάχιστα από εκεί, ενώ πρέπει να είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. :( Δεν είναι καλός ο ήχος αλλά ... ωραίος ντράμερ. Και με Νίκο, Πανώριο (Κώστα), Νάσο στις κιθάρες, Σιαχάμη στα πλήκτρα, Γιάννη (MM) στο μπάσο, κλπ, πρέπει να παίχτηκε αισχρή κωλοκατάσταση. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
panorios Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Ρε γμτ αυτή η αίθουσα μου ξέφυγε. Άκουσα ελάχιστα από εκεί, ενώ πρέπει να είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. :( Δεν είναι καλός ο ήχος αλλά ... ωραίος ντράμερ. Και με Νίκο, Πανώριο (Κώστα), Νάσο στις κιθάρες, Σιαχάμη στα πλήκτρα, Γιάννη (MM) στο μπάσο, κλπ, πρέπει να παίχτηκε αισχρή κωλοκατάσταση. 8) Ναι, μέχρι να πιάσω την κιθάρα ήταν τέλεια. Αυτό το παλικάρι (ο ντράμερ) φοβερός ,δεν θυμάμαι το όνομα αλλά κάτι σε Γκρούβος Γκρούβας πρέπει να είναι ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Ναι, μέχρι να πιάσω την κιθάρα ήταν τέλεια. Άσε ρε, καναδυό φορές που μπήκα γάζωνες. :) Και είχες και ηχάρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Εγώ ήμουν στην άλλη αίθουσα με κάτι νουνάκια και τους έδειχνα πως να παίζουν τη μι μινόρε
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Ναι, μέχρι να πιάσω την κιθάρα ήταν τέλεια. Αυτό το παλικάρι (ο ντράμερ) φοβερός ,δεν θυμάμαι το όνομα αλλά κάτι σε Γκρούβος Γκρούβας πρέπει να είναι ;D Πανώριε μη παραπονιέσε παλικάρι μου μια χαρά τις ρίχνεις τις νότες σου σε άκουσα κανα δυο φορές , προπόνηση σου λείπει τοχεις ρίξει στα κλικ ;D τελευταία Το παλικάρι στα τύμπανα γάζωνε αλλά από υπερβάλλοντα ζήλο καμμια φορά το παράκανε η γνώμη μου Ο Σιαχάμης περίμενε υπομονετικά να τελειώσουν οι κιθαρίστες τα συνεχόμενα σόλα τους και να παίξει κάτι από τα ωραία του αλλά μάταια ??? Η άλλη αίθουσα με τους ενισχυτές που είχε κάτι μικρούς 15ριδες μόνο για blues-rock ήταν γι αυτό και σιγά σιγά πήγε προς τα εκεί και φύγαμε όλοι μαζί τραγουδώντας με μια Μπύρα στο χέρι Πάντα τέτοια και να γίνεται συχνότερα :D Εξη χορδές και ειναι πολλές
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Ελπίζω να είναι απάντηση στον Τέρρυ αυτή. ::) Αν κατέγραψε εμένα .... :-X :-X :-X :-X ... :'( :-[ :'( :-[ :'( :'( Για τα φωνητικά μιλάμε αλλά είσαι και συ μέσα με μια κιθάρα στα χέρια.. Εξη χορδές και ειναι πολλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση