gvour Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 ρε συ τζιβουρ....αλλιώς φαίνεσαι στο αβαταρ.... :angel: Εμενα σχεδον ιδια μου φαινομαι dim. Απλα προχτες δεν προλαβα να παω στη κομμωτηριο για κουρεμα/ξυρισμα. Η φωτό του άβαταρ είναι παλιά, από τότε έχει ομορφύνει πολύ. 8) Πραγματι,τουμπανο ;D ;D ;D Σα να με εχεις φουσκωσει με τρομπα ειμαι γμτο μου.
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Σα να με εχεις φουσκωσει με τρομπα ειμαι γμτο μου. Σωστός, αλλά δεν έβγαλες το πουκάμισο να φανεί η μυϊκή σου διάπλαση ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτός είναι 15w Νέστορα? [move]15w? :o >:D O0[/move] Δεν είναι, αλλά κάποιος τους σφύριξε ότι θα εμφανιστεί ο Sir και του έβαλαν... κόφτη ;) all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 παντως παίδες σας χάρηκα πάρα πολύ (νοερά όπως είχα πει) και ζήλεψα κάργα. Μου άρεσε κι όλας που απομυθοποιήθηκαν ορισμένες φάτσες >:D Ελπίζω την άλλη φορά που θα φκιάξετε ηβέντ να ρίξετε μια ειδοποίηση κομματάκι νωρίτερα μπας και το κατορθώσω το ακατόρθωτο (να πάρω την ντελούξ παραμάσχαλα... :-*) Πάντως μέχρι τότε θα φροντίσω να τσακωσω σε καμμιά γωνιά τον Φώτη (σε κανα ασανσέρ ίσως >:D ) και τον Μουσταφάνκ και κανα δυό άλλους (αν σκάσουν μύτη) και να σας φκιάξουμε αντίπραξη..... O0 με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτός είναι 15w Νέστορα? [move]15w? :o >:D O0[/move] Μάλλον θα είχαν βάλει 12AU7 στη θέση PI. InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Πάντως μέχρι τότε θα φροντίσω να τσακωσω σε καμμιά γωνιά τον Φώτη (σε κανα ασανσέρ ίσως >:D ) και τον Μουσταφάνκ και κανα δυό άλλους (αν σκάσουν μύτη) και να σας φκιάξουμε αντίπραξη..... O0 Κάτσε ρε παλικάρι, εδώ σας παρακαλάει ο Νικ (γιου νόου χου) και το παίζετε και δύσκολοι. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε ρε παλικάρι, εδώ σας παρακαλάει ο Νικ (γιου νόου χου) και το παίζετε και δύσκολοι. ;D O Νικ? πότε? με σήμα το μπιφτέκι
pericles Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Ωραια πραγματα και φωτο.Τα βιντεο των συμμετεχοντων ομως δεν τα βλεπω ;Μπορουμς να τα εχουμε στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ;
Stoyo Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Ωραια πραγματα και φωτο.Τα βιντεο των συμμετεχοντων ομως δεν τα βλεπω ;Μπορουμς να τα εχουμε στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ; Συμφωνω, συζηταμε για τον αποηχο ενω δεν εχουμε ακουσει καλα-καλα τον ηχο, βαλτε τιποτα να δουμε/ακουσουμε και μεις που δεν ηρθαμε... Κριμας ειμαστε :-\
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2017 Ωραια πραγματα και φωτο.Τα βιντεο των συμμετεχοντων ομως δεν τα βλεπω ;Μπορουμς να τα εχουμε στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ; Έλα ντε... Εδώ μέχρι και... φωνητικά έκανα :o σε κάτι ροξ άσθματα (διότι φτάσαμε στα τσακίρ κέφια λαίμαι), να μην θαυμάσουμε τις μοναδικές ερμηνείες; ΥΓ: Τα βίντεο να καταστραφούν ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση