science Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Χαιρεται παιδες!Προχθες μου εδωσε ο θείος μου εναν παλιο ενισχυτη που ειχε οταν επαιζε στα 80s!Λοιπον,ο ενισχυτης ονομαζεται Farfisa super tranzistor!Ειναι 140 βατ!Εχει κανεις ιδέα για τι ειδους πραγμα προκειται?? bluessssss!!!
vandergraaf Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 :roll: :roll: :roll: Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι για να λέει super πάνω φαντάζομαι ότι είναι καλύτερος από τον Farfisa Standard Transistor... :D :mrgreen: Κατα τα άλλα, έχω το απόλυτο κενό... :lol: :lol: :lol: ααα... Με γειά! :wink:
science Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Σ'ευχαριστω!Εχω ακουσει οτι οι συγκεκριμενοι ενισχυτες ειναι για πληκτρα!Αληθευει?Γενικα,οτι πληροφοριες γνωριζετε ριχτε τες...Ευχαριστω bluessssss!!!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Η farfisa εκείνη την εποχή έφτιαχνε "πλήκτρα". Έφτιαχνε και ένα περιστρεφόμενο ηχείο σαν leslie. Σήμερα φτιάχνει συστήματα επικοινωνίας και επιτήρησης. Και το -προφανές- link www.farfisa.com (Κάπου εκεί λέει ότι είναι ότι πρόκειται περί της ίδιας εταιρείας :wink: :wink: :wink:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση