spellthepain Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας , είμαστε οι Spell the Pain και σας παρουσιάζουμε το καινούριο μας κομμάτι . Ελπίζουμε να σας αρέσει και κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Οι Spell the Pain αποτελούν ένα μουσικό συγκρότημα με ήχο προσανατολισμένο σε Rap και Rock ακούσματα και πλαισιώνονται από άτομα που ασχολούνται με την ηχοληψία, την επεξεργασία του ήχου και τα γραφιστικά. Δημιουργήθηκαν από τον Φώτη Μαρινόπουλο (Blur) και τον Σταύρο Αναργύρου (Black Rose) το 2015 και έκτοτε παρουσιάζουν είτε προσωπικές είτε ομαδικές δουλειές. Δείτε το τραγούδι εδώ: Στίχοι - Ερμηνεία : Blur Σύνθεση - ενορχήστρωση : Βlur - Καράβης Κώστας Τύμπανα : Κακαβελάκης Στέλιος Ηλεκτρική κιθάρα : Καράβης Κώστας Μπάσο : Καράβης Κώστας Πλήκτρα : Blur Ηχοληψία : Merge @ OneShot Studios Μίξη - Mastering : Blur @ BlurMusicLab Λογότυπο : Γαβριήλ Τσικιλής (Blaw) Σκηνοθεσία - Μοντάζ : Σταύρος Αναργύρου (Black Rose) Social media : https://www.facebook.com/spellthepain Email : [email protected]
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Δεν ακούω το είδος, αλλά μου άρεσε. Το ακούω 2η σερί φορά τώρα
spellthepain Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Δεν ακούω το είδος, αλλά μου άρεσε. Το ακούω 2η σερί φορά τώρα Σε ευχαριστούμε πολύ! Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι σου άρεσε το κομμάτι παρόλο που δεν ακούς το συγκεκριμένο είδος
Jet72 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Πάνε είκοσι-και χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα κάτι αντίστοιχο. Και τότε ήταν οι ΣτέρεοΝόβα... Ο ηλεκτρικός αλλά όχι ηλεκτρονικός ήχος νομίζω βγάζει καλύτερο αποτέλεσμα στο hip-hop, πιο άμεσο, πιο ταιριαστό στον στίχο. Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία δουλειά! ΥΓ όπως καταλαβαίνετε, το hh ΔΕΝ είναι το είδος μου ΥΓ2 και το κλιπ πλαισιώνει σωστά το concept.
spellthepain Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2017 Πάνε είκοσι-και χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα κάτι αντίστοιχο. Και τότε ήταν οι ΣτέρεοΝόβα... Ο ηλεκτρικός αλλά όχι ηλεκτρονικός ήχος νομίζω βγάζει καλύτερο αποτέλεσμα στο hip-hop, πιο άμεσο, πιο ταιριαστό στον στίχο. Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία δουλειά! ΥΓ όπως καταλαβαίνετε, το hh ΔΕΝ είναι το είδος μου ΥΓ2 και το κλιπ πλαισιώνει σωστά το concept. Χαιρόμαστε πραγματικά με αυτά που μας λες και σε ευχαριστούμε πολύ! Και εμείς νομίζουμε ότι είναι ένας πολύ όμορφος συνδυασμός ακουσμάτων που μπορούν να "δέσουν" πολύ αρμονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση