costantinex Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Ένας απ τους ήχους που λάτρεψα από 15 χρονών, χωρίς να ξέρω τότε ούτε τι σημαίνει chorus, ούτε modulation. Επρόκειτο λοιπόν για τον 80's ήχο, ο οποίος υπάρχει και στο δίσκο των Iron Maiden - Somewhere in time το 1986 του οποίου κάνω demonstration στο παρακάτω βίντεο, αλλά είναι και ο παρόμοιος ήχος σε όλα τα (φορτωμένα με effects) 80's κομμάτια. Για να πετύχει χρειάζεται καλό chorus. Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά σαν το rockman που χρησιμοποιώ εδώ, δεν μου το πέτυχε κανένα. Enjoy ;)
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Το 95% των τραγουδιων στα 80s ειχαν chorus effect, εκ των οποιων στο 95% το εργο επιτελουσε ενα ταπεινο boss CE2. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 . Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά σαν το rockman που χρησιμοποιώ εδώ, δεν μου το πέτυχε κανένα. αν μιλας για αυτο ειναι απλα το καλυτερο chorus ever οπως αλλωστε και αυτο https://images.reverb.com/image/upload/s--xhGpUmqv--/a_exif,c_limit,e_unsharp_mask:80,f_auto,fl_progressive,g_south,h_620,q_90,w_620/v1491259072/r12fevaxeutcdikqfqgl.jpg[/img] ειναι το καλυτερο delay ever κριμα που δεν εβγαιναν σε μορφη πεταλακιων..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Satanas Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Ωραιος ο ηχος εισαι κοντά...αλλα ειναι πολύ thin το drive σου... Ολοι τοτε αυτο τον ηχο ειχαν πάντως δεν ηταν καμμια τρελη επιστήμη οπως προειπαν και αλλοι... Εξ ου και το παρακατω ασμα(Ηellion εισαγωγη) χρόνια νωρίτερα ;) Λατρευω Maiden...
Satanas Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε κι αυτο stereo και θα με θυμηθεις..... ;) Ευκολα και γρηγορα....χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις εισαι to the point
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 O αγαπημένος μου των Maiden δίσκος... και εγώ στα 14-15 μου τον λάτρεψα. Ο ήχος του μου φάνταζε πολύ ''φουτουριστικός'' λόγω των μέχρι τότε περιορισμένων ακουσμάτων μου, σε συνδιασμό με το concept του δίσκου και το artwork. Ωραίος! :)
Jet72 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2017 Κων/νε φοβερός ήχος. " ... Για τους λάτρεις του 80's ήχου... Iron Maiden Somewhere in time 1986 ... " Ναι, είμαι μέσα σε αυτούς στα σίγουρα! Ο συγκεκριμένος ήχος έχει μία απροσδιοριστία που με συναρπάζει (δεν καταλαβαίνεις που τοποθετείται ο κιθαρίστας στο ηχητικό τοπίο, μπροστά, πίσω, πλάγια, παντού (!) ... ) Και βέβαια έχει όλο το gain και την αγριάδα, παραμένοντας ταυτόχρονα καθαρός. I Am Definitely Caught Somewhere In Time! ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση