blazas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σε όλους Μετά απο καιρό εγραψα ενα ακόμα τραγουδι. Είναι για τον Παναθηναικο που περναει δυσκολες μέρες. Ε!! οσοι δεν ειστε Παναθηναικοί κρίνετε το μονο μουσικά. Μουσικh στιχοι κιθαρα και arrangement είναι δικα μου. Καλη ακρόαση
sonicapg Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 μπραβο σου ,απο ενα "αλλόθρησκο" ;D
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε Μανώλη ειλικρινά πολλά μπράβο. Κολλητικό ριφάκι και μελωδία. Με ελαφρώς αλλαγμένη ενορχήστρωση και άλλο στίχο είναι σίγουρη επιτυχία. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από γνωστά ροκ σχήματα. :)
sotiroubas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Η μουσική-μελωδία-riff κλπ είναι αρκετά καλή, θα έλεγα ότι οι στίχοι το χαλάνε, εγώ κρατώ την μουσική γι αυτό μπράβο σου δερβίση! :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
blazas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια!!!
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα πολύ δυνατό ρεφραίν (που λείπει) ανάλογο του πολύ καλού ριφφ, και λίγο διαφορετικά φωνητικά, το στέλνουν στα ραδιόφωνα (όχι του ΣΚΑΪ βέβαια). Με τα χρήματα που θα βγάλεις, θα είσαι πλέον σε θέση να διαδεχθείς τον Αλαφούζο στην προεδρία της ΠΑΕ, και να αφήσεις τον Τράκη να ψάχνει φραγκοδίφραγκα. blaza ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ. Εύγε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
blazas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα πολύ δυνατό ρεφραίν (που λείπει) ανάλογο του πολύ καλού ριφφ, και λίγο διαφορετικά φωνητικά, το στέλνουν στα ραδιόφωνα (όχι του ΣΚΑΪ βέβαια). Με τα χρήματα που θα βγάλεις, θα είσαι πλέον σε θέση να διαδεχθείς τον Αλαφούζο στην προεδρία της ΠΑΕ, και να αφήσεις τον Τράκη να ψάχνει φραγκοδίφραγκα. blaza ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ. Εύγε! Όλοι μαζί εδω στο Forum να το ξαναγράψουμε φιλαράκι,να τα κονομίσουμε και να κάνουμε ενα νεο πολύμετοχικο σχημα. Με πρόεδρο εμένα!!!
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 Blaza γράφει για σένα και το τραγούδι. Άμα γίνεις διάσημος θέλω και αυτόγραφο ;D http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/401689/rok-tragoydi-gia-tis-leoforoy-ta-skalia-vid
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 έχω πάψει να ασχολούμαι με τα ομαδικά αθλητικά εδώ και δεκαετίες, μονο pro παιζω Ουδέτερα λοιπόν από ομάδες για τη μουσική έχω να πω ένα μπράβο. Ωραία, νοσταλγική ενορχήστρωση, μου αρέσει η μουσική σου απόδοση πολύ. Ωραίος!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
blazas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2017 Blaza γράφει για σένα και το τραγούδι. Άμα γίνεις διάσημος θέλω και αυτόγραφο ;D http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/401689/rok-tragoydi-gia-tis-leoforoy-ta-skalia-vid Ακουστε τι επαθα επροχθες. Μπαινω στο youtube να δω εαν το κομματι ειχε ξεκολισει απο τα 670 views που ηταν εδω και 1 εβδομαδα και βλεπω 5000. Σε 10 λεπτα 6000 ,7000, 8000 και τοτε αρχισα να ψαχνω τα αθλιτικα site και το ειδα. Οπως καταλαβαινετε μεγαλη χαρα. Οπως φαινεται το ενα και μοναδικο ατομο που ακουσε το τραγουδι μου την τελευταια εβδομαδα ηταν το σωστο ατομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση