anaks Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας για θόρυβο που έχω από monitor. έχω σύνδεση: keyboard -> μίκτης -> monitors. Το keyboard έχει unbalanced εξόδους (left, right) και τα καλώδια μέχρι τις εισόδους του μίκτη είναι unbalanced. Από το μίκτη προς τα ηχεία τα καλώδια είναι balanced. Το πρόβλημα είναι ότι έχω θόρυβο στο αριστερό monitor ο οποίος σταματάει όταν αποσυνδέω το left καλώδιο από keyboard προς μίκτη. Άρα μάλλον φταίει η έξοδος του keyboard; Αν βάλω balanced από keyboard σε μίκτη (και ας μην είναι balanced η έξοδος του keyboard) θα βοηθούσε; Για δώστε καμιά βοήθεια… Ευχαριστώ
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 σου έχει φύγει η γείωση στο left. α. είτε χάλασε το καλώδιο left β. είτε έγινε στο left στην έξοδο του kbd αλλά ίσως και κάπου στο μείκτη. ξεκίνα από αλλαγή καλωδίου με σήμα το μπιφτέκι
anaks Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 σου έχει φύγει η γείωση στο left. α. είτε χάλασε το καλώδιο left β. είτε έγινε στο left στην έξοδο του kbd αλλά ίσως και κάπου στο μείκτη. ξεκίνα από αλλαγή καλωδίου Ωραία, ευχαριστώ. Θα κοιτάξω το καλώδιο πρώτα.
anaks Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2017 Έφταιγε το καλώδιο τελικά. :) thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση