fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι που σε μια μετακόμιση υπέκυψα. Μεγάλο λούκι η μετακόμιση. Έχω κάνει τόσες, που ακόμα δεν ξέρω που βρίσκονται κάποια πράγματα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλο λούκι η μετακόμιση. Έχω κάνει τόσες, που ακόμα δεν ξέρω που βρίσκονται κάποια πράγματα. ξέρω που βρίσκονται.... απλά είπα....δεν γμεις βάλτα αλφαβητικά... με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ο φίλος μου ο Πάνος έκανε ένα σφάλμα (κατά τη γνώμη μου). Παραφόρτωσε σε πληροφορία το κομμάτι, μ' αποτέλσμα τα καλά (φωνητική ερμηνεία της Μαρίας, σόλο) να έρχονται σε 2η μοίρα, όταν μετά από λιγο κουράζεται το αυτί. InfluenSir!
petersrv Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για την ακρόαση! Η ερμηνεία της Μαρίας χρήζει ιδιαίτερων ευσήμων (το είπε και 1 ημιτόνιο πιο ψηλά από το κανονικό!!) Νέστορα δεν το ακούω αυτό που λές! (Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!) Μήπως όμως δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, μια και μιλάς για "πληροφορία"??
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για την ακρόαση! Η ερμηνεία της Μαρίας χρήζει ιδιαίτερων ευσήμων (το είπε και 1 ημιτόνιο πιο ψηλά από το κανονικό!!) Νέστορα δεν το ακούω αυτό που λές! (Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!) Μήπως όμως δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, μια και μιλάς για "πληροφορία"?? Εννοώ τα πάρα πολλά που συμβαίνουν "από πίσω". Μ' αποτέλεσμα το "μπροστά" δηλ μελωδική γραμμή φωνής να μη είναι το 1ο πράγμα που θ' απασχολήσει τον ακροατή. ;) InfluenSir!
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 (Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!) Ισχύει ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
petersrv Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Άσε μας και εμάς να παίξουμε λίγο βρε Νέστορα!! ;D Πάντως θεωρώ ότι έχουμε επιτύχει σε καλό βαθμό μια ισορροπία στα παιξίματα (παίζω τις φράσεις μου κυρίως στα κενά της φωνής, όπως και ο μέγας στο πρωτότυπο!) και τα έχω πανάρει όσο καλύτερα μπορούσα/ήξερα! Τεσπα!!!
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Άσε μας και εμάς να παίξουμε λίγο βρε Νέστορα!! ;D Δεν χρειάζεται. Και μια νότα να είχες παίξει θα καταλάβαινε κάποιος το επίπεδο σου. InfluenSir!
petersrv Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά πάντως δεν είναι και διαγωνισμός επιπέδου!! Τι μας ταιριάζει και μας "μιλάει" τελικά!
moderato Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Πάρα πολύ καλό...μπράβο και στους δύο. το ''πάσο'' τρώει το λουκούμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση