fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 με πήραν στο ψιλό στο άλλο, ΛΑΘΟΣ κάνεις. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 ΛΑΘΟΣ κάνεις. :) Τι έχω χάσει; Πάντως Sir & Blixa δεν παίζει. Sir & Gilmour παίζει 8) all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αλλάζω προσωνύμιο David Bargeld. InfluenSir!
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 πολύ καλό σαν σύνολο, δυσκολεύομαι ή δεν θέλω να ξεχωρίσω προσωπικότητες. (αν μας έλεγες και ποιός παίζει τι...) ;) με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 πολύ καλό σαν σύνολο, δυσκολεύομαι ή δεν θέλω να ξεχωρίσω προσωπικότητες. (αν μας έλεγες και ποιός παίζει τι...) ;) Thanks Dim. Oι Νoizάδες συμμετέχοντες είναι ό Τερρυ, Ο Σιαχάμης κι' εγώ. Οι εκτός φόρουμ: Γιώργος Γκαρτζόπουλος τύμπανα, Σέμης Παπαϊωάννου, σύνθεση - φωνητικά, Εβελίνα Μιαούλη φωνή. InfluenSir!
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2017 μπράβο... πολύ μ αρέσουν τέτοιες δουλειές :D με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση