gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τι αλλο μπορεις να πεις εκτος απο το οτι ειναι υπεροχο? O τροπος που παιζεις/αναπτυσεις μου θυμισε Tord Gustavsen.
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μου αρεσε πολυ,πολυ ωραια μελωδια ,εξαιρετικο feel και πανεξυπνη αναπτυξη θεμάτων ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
loucas Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Gvour & Superfunk ευχαριστώ. Ελπίζω να το αναπτύξω όταν και εφόσον υπάρξει νέαο project. Στο οποίο βέβαια θα προσπαθήσω να έχω και φίλους από το forum και πάλι!( Οκ Στράτο ? ) Γενικά μου αρέσει η προσέγγιση λυρικά σε στιλ τρίο (p-b-d) με προσθήκες κατά περίπτωση άλλων οργανων, αλλά και το ελεύθερο παίξιμο. Θέλω παντως πολυ δουλειά σε φράσεις ,κλίμακες,κτλ. No worries anyway.
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ Στράτο ? Αν αντέχεις τις κακοπαιγμένες χαζομάρες μου, σίγουρα. :-* Γενικά μου αρέσει η προσέγγιση λυρικά Αυτό κάνει μπαμ. Και το κάνεις πολύ όμορφα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
loucas Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα είναι Στράτο ότι μακάρι να ακούσω κι άλλες τέτοιες σου εγώ και οι συμπολίτες μου :) Απλά κανείς δεν ξέρει την επαύριο τι θα φέρει μέχρι τότε. : Να ειμαστε καλά ,πρώτα ο Θεός ,και βλέπουμε. Όσο για το λυρικό ευθύνεται ο Bill (Evans) . Βέβαια μακάρι να μου έμενε και ένα ψήγμα από αυτά ως γνώση.
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η δημιουργική Μελαγχολία! εμένα πάντως μου έβγαλε την απαραίτητη για την ύπαρξή μου "γλυκιά μελαγχολία" (χωρίς "μελούρες")... Μπράβο Λουκά... εξαιρετικό... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
loucas Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ npap . Πολύ ορθή η τοποθέτηση ως προς την απαραίτητη μελαγχολία στην ζωή μας. Η κινητήρια δύναμη!
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 είναι πάρα πολύ καλό.... μόνο που τελειώνει γρήγορα. Πάνω που περιμένω κι άλλο... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο για το λυρικό ευθύνεται ο Bill (Evans) . Αμήν! Εννοείται ότι αυτό το κομμάτι μπαίνει από τώρα σαν κλείσιμο στο επόμενο cd σου. :) Όσο για τον Tord Gustavsen που είπε ο Γιώργος (gvour) και συμφωνώ, κρίνε μόνος σου πόσο κοντά είσαι στον ήχο του, το touch του, και τον λυρισμό του. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
loucas Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Dimsonic ευχαριστώ και πάλι. Θα μπορούσα να το κρατήσω κι άλλο αλλά νομίζω ότι μάλλον θα κούραζε , εξάλλου τόσο μου ήρθε , στο 3λεπτο. Fusiongtr είσαι μέσα στο μυαλό μου ! Νομίζω ότι πρέπει να έχεις ακούσει όντως πολύ τα προηγούμενα ! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση