RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μ'ένα kemper ή κανα axe fx θα γλίτωνε ΠΟΛΛΑ μεταφορικά πάντως. Ρε φίλος με Pod Xt παίζει ο Κιφ. Αυτά είναι για φιγούρα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
jimaras97 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβα ποτε την τρελα με αυτο το συγκροτημα...50 χρονια τα ιδια...γιατι δεν πανε απλα σπιτια τους; Μαλλον θα θελουν να αφησουν κληρονομια και στα τρισεγγονα τους. Υπαρχει αραγε πιο υπερεκτιμημενο συγκροτημα απο τους Stones; Αλλα ενταξει, την αποψη μου λεω, μην το τραβηξετε το θεμα σε 9 σελιδες... I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts
X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει αραγε πιο υπερεκτιμημενο συγκροτημα απο τους Stones; Αμήν.
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν τρολάρεις ή όχι αλλά σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω απόλυτα.
nickel Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 This was recorded in Prague during the 2007 Tour of Europe. I filmed it while working for the support band. What you are hearing is Pierre De Beauport playing a 1960 Les Paul Standard through Keith's main stage amps. ήχος βέβαια από την κάμερα...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μ'ένα kemper ή κανα axe fx θα γλίτωνε ΠΟΛΛΑ μεταφορικά πάντως. αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς τύπου Accept . Όταν έχεις λύσει το μεταφορικό σου πρόβλημα , παίρνεις μαζί σου ό,τι σου κάνει κέφι Αυτός θα τα κουβαλήσει ; ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς τύπου Accept . Όταν έχεις λύσει το μεταφορικό σου πρόβλημα , παίρνεις μαζί σου ό,τι σου κάνει κέφι Αυτός θα τα κουβαλήσει ; ;D Τουλάχιστον αυτοί ( Οι Accept) παίζαν ΟΛΟΙ ζωντανά, Όχι σαν κάτι άλλους που επίσης έχουν λύσει τα μεταφορικά και παίζαν playback-ing track . ;) Υποθέτω μιλάμε και οι δυο για το Wacken .
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 >Αλλα ενταξει, την αποψη μου λεω, < Είναι και αυτό ένα από τα προβλήματα της δημοκρατίας :) Τι να κάνουμε όμως καλύτερο πολίτευμα δεν έχει εφευρεθει ακόμα :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 >Αλλα ενταξει, την αποψη μου λεω, < Είναι και αυτό ένα από τα προβλήματα της δημοκρατίας :) Τι να κάνουμε όμως καλύτερο πολίτευμα δεν έχει εφευρεθει ακόμα :) Νοσταλγός του ροκ εν ρολ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση