dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 facts... 1. είμαι πρόσφατα ερωτοχτυπημένος με την ιδέα τελε (τυπική μορφή - καθώς για σχεδόν ...άντα χρόνια έζησα με μια ντελούξ και πίστευα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στον κόσμο) 2. δεν είμαι του ξοδέματος ...(μεχρι αποδείξεως του εναντίου...) και στέριωσα με μια squier affiniy 3. δεν την άφησα stock, φοράει Wylde NF pickups με τα οποία είμαι πάνω από ευχαριστημένος.... 4. Σώμα μανίκια κλπ είναι όπως θέλω, δεν σκαλίζω. πρόσφατα και αφού μπορώ να πω ότι τώρα πια την ξέρω καλά...μου μπάινουν ιδέες για τα ηλεκτρονικά. και αναρωτιέμαι α. μια squier affinity φοράει τα ίδια ηλεκτρονικά με μια τυπική? β. με τους μαγνήτες που λεω αυτά τα ηλεκτρονικά ταιριάζουν ? γ. μήπως πρέπει να ψαχτώ και προς τα που? οι ενστάσεις μου και υποψίες είναι (και διορθώστε αν μου φαίνεται κάτι στραβά ή φυσιολογικά) αα. όταν το vol κατέβει από το τέρμα ο ήχος της λεπταίνει. Συνήθως θέλει λίγο να κόψω και πριμα ββ. το tone δεν μου δίνει αρκτεή αίσθηση wah όταν το γυρίζω... (τουλάχιστον όχι όπως στην ντελούξ που είναι μαμά) Μπορω να πετύχω σχετικά την ίδια τονική αίσθηση όταν κόβω ένταση? ή μήπως αυτό είναι τυπική συμπεριφορά? κάθε πρόταση δεκτή, για να μην δοκιμάζω στα τυφλά.... με σήμα το μπιφτέκι
noe13 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 an καταλαβα καλα θες κατι τετοιο https://www.fender.com/articles/tech-talk/how-a-treble-bleed-circuit-can-affect-your-tone Slow must go on....!!!!
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 δεν ανοίγει με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 facts... όταν το vol κατέβει από το τέρμα ο ήχος της λεπταίνει. Συνήθως θέλει λίγο να κόψω και πριμα Συνήθως όταν κόβεις vol, κόβονται και πρίμα (αυτό κάνει το treble bleed δεν αφήνει να κοπούν πρίμα). Ανάποδα δηλαδή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
noe13 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 δεν ανοίγει μου ανοιγει κανονικα...τεσπα ψαξε για treble bleed circuit Slow must go on....!!!!
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 σε μενα κοβει μπάσα και σωμα.... γι αυτό ρωταω αν ποτς και καπς είναι οι στάνταρ τιμες. ο sf πού είναι? με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 OP Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 μου ανοιγει κανονικα...τεσπα ψαξε για treble bleed circuit δεν άνοιγε στο κινητό. τώρα οκ. είδα αρκετά τέτοια κυκλώματα.... απλά όπως είπα, με το κατέβασμα έντασης ο ήχος λεπταίνει και χάνει σε σώμα. Είναι το ανάποδο από το treble bleed όπως περιγράφεται εδώ. με σήμα το μπιφτέκι
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Και στους δύο μαγνήτες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 OP Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 ναι και στους δυό και όταν παίζουν και οι δυο επίσης με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Συνήθως όταν κόβεις vol, κόβονται και πρίμα (αυτό κάνει το treble bleed δεν αφήνει να κοπούν πρίμα). Ανάποδα δηλαδή. Ακριβως. Αρα η κιθαρα σου εχει λυσει το σημαντικο αυτο προβλημα μα τα,ελαφρως της πλακας pots της. απλά όπως είπα, με το κατέβασμα έντασης ο ήχος λεπταίνει και χάνει σε σώμα. ενταξει αυτο ειναι απολυτα λογικο μια και πεφτει η ενταση,εγω να καταλαβεις δεν εχω καν pots στις tele μου .... ;D (ειναι harwired ή έχουν no load pots και στο vol & στο tone) οι μαγνητες που φορας τωρα ειναι διπλοι (noiseless ) οποτε μπορεις να βαλεις και 500αρια pots της προκοπης (ο παππους ετσι κι αλλιως μονο 500αρια εβαζε) και κανα switch & output jack που να μην ειναι αγιοβασιλιατικα οπως τωρα... ;D (καλα μην περιμενεις διαφορα στον ΗΧΟ βεβαια) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση