Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δυνατος αερας αποψε Θεσσαλονικη και βεβαιως την τιμητικη ειχε το Wind of change. Ακουστε αφοβα, αυτη την φορα προσεξα παραπανω τα φαλτσα και η ηχογραφηση ειναι απο μιξη με μικροφωνο. Κριτικαρετε αδυσωπητα.

wind_of_change.mp3 4.78 MB · 392 downloads

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Δεν άλλαξε κάτι απ'τα προηγούμενα, εκτός λίγο απ'την ποιότητα της ηχογράφησης. Είσαι μια οκτάβα κάτω απ'το original και χορεύεις γύρω-γύρω απ'τις νότες. Η προφορά επίσης με χτυπάει κάπως περίεργα. Η συμβουλή παραμένει η ίδια. Practice και μαθήματα. Αν δεν σου βγαίνουν τα κουκιά για μαθήματα, τίγκα είναι το youtube.

Καλύτερη συμβουλή: κάνε κανα μήνα practice σωστό με μαθήματα και ζεστάματα, αναπνοές κτλ. και μετά ξανανέβασε τεμάχιο.

• Guru
Δημοσιευμένο

ε αφού δεν σ άρεσε ο Barry που σου είχα προτείνει, τουλάχιστον δοκίμασε αυτό... παίρνοντας και τα μέρη της PJ να παραμυθιαστούμε ότι όλο το λέει ο NC... ε πόσο πιο χαμηλά να το πήγαινες... έπεται the abyss...  ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημοσιευμένο
  Στις 21/8/2017 στις 11:05 ΜΜ, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε

Δυνατος αερας αποψε Θεσσαλονικη και βεβαιως την τιμητικη ειχε το Wind of change. Ακουστε αφοβα, αυτη την φορα προσεξα παραπανω τα φαλτσα και η ηχογραφηση ειναι απο μιξη με μικροφωνο. Κριτικαρετε αδυσωπητα.

Κουφή, δε σχολίασα στα προηγούμενα για 2 λόγους. 1ος ότι δεν έχω καμία τεχνική ή άλλη γνώση στα του τραγουδιού, πέραν του αυτιού μου και του γούστου μου και 2ος ότι θεώρησα ότι μάλλον κάνεις πλάκα.

Αν τα ανέβαζες σε φάση: "μάγγες κάνω καραόκε και το έγραψα για πλάκα και το μοιράζομαι" θα μου άρεσε. Αλλά εσύ συνεχίζεις και ζητάς κριτική. Για ποιο λόγο; Επίσης, ακόμα και να θέλεις να τραγουδήσεις, γιατί ξεκινάς με ξένα κομμάτια, τα οποία θέλουν τρελή προπόνηση στην εκφορά και προφορά των αγγλικών;

Γιατί μας τρολάρεις έτσι στο ξαφνικό;

Δημοσιευμένο
  Στις 22/8/2017 στις 12:20 ΜΜ, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε

Ειμαι ο τυπος σαν μπραβος αναμεσα απ'τον ασπρο και τον κοκκινο.

Δεν βλέπω κανέναν μπράβο εγώ. Μόνο έναν συγχαρητήριο

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...