RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 ΝΑΙ! Με το Korg Miku! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Jet72 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Αρχικά μου φάνηκε απλά αστείο. Στην πορεία μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρον, το ομολογώ! Τελικά μου φαίνεται ότι ανήκει στη γενική κατηγορία "δενβλέπωλόγογιατίναδώσωταλεφτάμουγιακάτιτέτοιο"- εκτός και αν γίνει κάποιου τύπου μόδα και ξαφνικά όλα τα κομμάτια έχουν στη μέση ένα σόλο κοργκ-γιαπάνι. Αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο....
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Φαντάζομαι ότι είναι άλλο ένα "φίλτρο" (filter), και οι ήχοι του μπορούν να παραχθούν και με άλλα ανάλογα πετάλια. Ενδιαφέρον πάντως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 νιιιιιιιι........................ στο vocaloid βασίζεσαι. τυχερούληδες, θα βάζετε και δικές σας φράσεις με text από ότι είδα μέσω app ωραίο το vocaloid αλλά το βρίσκω λίγο της υπομονής. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 θα βάζετε και δικές σας φράσεις με text από ότι είδα μέσω app 私はビールを飲みたい ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 私はビールを飲みたい ;D ;D ;D ;D οχι, άμα το δουλέψεις θα δείς, ότι θές βγάζεις αλλά θέλει δουλειά Έχω μια παλιά version του vocaloid Το έχω κάπου το πρόγραμμα σε μια θήκη CD ξεχασμένο στο χρονοντούλαπο της vst συλλογής μου. Μου ξύπνησε μνήμες αλλά όπως είπα, δεν με ενέπνεε το interface, οχι πως δεν είναι καλό, απλά δεν το γούσταρα, θέλει λίγη δουλειά για να βγει ρεαλιστικό φραστικό αποτέλεσμα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2017 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2017 私はビールを飲みたい ;D ;D ;D ;D Τι βρίζεις τώρα ρε φίλος; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
odis13 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Σας προλαβα ;D https://www.noiz.gr/index.php?topic=204821.msg824601#msg824601 Θυμαμαι μαλιστα οτι περσι το ειχα δει καπου σε προσφορα και (στιγμιαια) μπηκα σε σκεψεις ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Σωστός. Δεν το θυμάμαι. Βέβαια βλέπω ότι είχα γράψει ο waterfall οπότε φαντάζομαι θα το έκλεισα μόλις το είδα, εξ ου και δεν το θυμάμαι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
nickel Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Θυμαμαι μαλιστα οτι περσι το ειχα δει καπου σε προσφορα και (στιγμιαια) μπηκα σε σκεψεις ;D Φτηνά τη γλύτωσες ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση