Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2017 Στα παρακάτω clips θα ακούσετε το Axe FX Ultra που έχω από το 2014. Παίζω με Bogner Uber amp sim και Ubercab από Redwirez. Μπροστά από τον ενισχυτή έχω ένα Tubescreamer. Ελπίζω να σας αρέσει και ό,τι δε σας αρέσει να μου το γράψετε. Έγραψα και μπάσο μέσω του Ultra και drums με Superior Drummer. http://soundcloud.com/billtrantos/sets/tremonti-all-i-was-axe-fx-ultra-test More is more. Yngwie Malmsteen
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2017 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2017 Ηχάρα When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2017 OP Moderator Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2017 Τεράστια η διαφορά των Fractal cabs με τις Redwirez. Όχι μόνο στο ηχητικό αποτέλεσμα, αλλά και στο χέρι. Τόσο δεν έπαιζα με Bogner Uber γιατί με τις preloaded cabs δε μου κόλλαγε, πλέον καμία σχέση. Και το μπάσο Redwirez καμπίνα έχει, γενικά βρήκα την υγειά μου με αυτούς. More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση