treloagori Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 μετατροπη σε scalloped που η πως?? παιδες αν γνωριζετε καποιον που να σου μετατρεπει το μπρατσο σε σκαλλοπ και ποοσ παει περιπου γραψτε τιποτα...να στε καλα..
mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 ειδα ενα μπρατσο το οποιο εχει μετατρεψει ο Βαγγελης ο Καγμάκης και μου φανηκε εξαιρετικη δουλεια, αλλα δεν εχω κ εμπειρα απο τετοια μπρατσα... :wink:
treloagori Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 κοιτα αν παει γενικα πανω απο 250-300 βρισω και στο ιντερνετ ετοιμο δεν αξιζει να το παω εδω να μου το κανουν...
jmone Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 O Ζοζέφ θυμάμαι έκανε σίγουρα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Acanthor Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Πιστεύω ότι ο Οικονομάκης http://www.enigmagt.gr θα το κάνει αυτό πάντως. Για το κόστος δε γνωρίζω καθόλου, δυστυχώς. Κάν'του ένα τηλ για να μάθεις και πες μας κι εμάς! Σε βόλεψε η malmsteen ε? :wink: ..there's too much panic in this town...
kontras Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Επαναφέρω το ζήτημα, καθώς ψάχνω κι εγώ να πάρω το σκαλπ (χο χο) σε μια squier. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έδωσε ο φίλος Acanthor και το κόστος είναι 5 ευρώ το τάστο. Αν είναι maple, έχει χρέωση +40 ευρώ για το γυάλισμα. Αυτά έχω βρει μέχρι τώρα, αν κάποιος έχει βρει κάπου καλύτερα, ας μας το πει να τον προτιμήσουμε. (Τρελλό κόλλημα μ αυτό το scallop γμτ) Dreamers come and go, but a dream's forever
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Επαναφέρω το ζήτημα, καθώς ψάχνω κι εγώ να πάρω το σκαλπ (χο χο) σε μια squier. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έδωσε ο φίλος Acanthor και το κόστος είναι 5 ευρώ το τάστο. Αν είναι maple, έχει χρέωση +40 ευρώ για το γυάλισμα. Αυτά έχω βρει μέχρι τώρα, αν κάποιος έχει βρει κάπου καλύτερα, ας μας το πει να τον προτιμήσουμε. (Τρελλό κόλλημα μ αυτό το scallop γμτ) ελπιζω να εχεις strato με 21 ταστα! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Εγω παιδιά το έκανα μόνος μου σε μια yamaha ERG-121 χρησιμοποιώντας μόνο μια λίμα (χοντρή της φυλακής) Φωτογραφίες του λαιμού και τις λίμας, αύριο που επιστρέφω Αθήνα! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
kontras Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 και τα πιό πάνω τάστα πώς τα κανες; Dreamers come and go, but a dream's forever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση