Holystone Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δυο αποριες ( καλα ενταξει, τρεις) ψεμματα, δυο: 1. Δεν θα ηταν καλυτερο να λεμε για τις εμπειριες μας στις πτησεις μονο updated ημερολογιακα; 2. Μιας και εγω εχω το φοβο του να ξεβιδωσω το μανικι, μετα απο τοσα χρονια γιατι δεν εχει εξελιχθει ο τροπος που βιδωνεται στο σωμα; Σαν του floyd που μπαινουν χωνευτες μεσα πχ https://floydrose.com/collections/parts/products/1000-series-bridge-mounting-studs-and-inserts?variant=29920035922 Your Ear Rulez!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 ... 2. Μιας και εγω εχω το φοβο του να ξεβιδωσω το μανικι, μετα απο τοσα χρονια γιατι δεν εχει εξελιχθει ο τροπος που βιδωνεται στο σωμα; Σαν του floyd που μπαινουν χωνευτες μεσα... Από εκείνες τις τρύπες γίνεται όλη η αναπνοή του ξύλου ρε φίλε. (Υπάρχει αυτό που λες, το consensus όμως είναι ότι δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα)
Holystone Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Από εκείνες τις τρύπες γίνεται όλη η αναπνοή του ξύλου ρε φίλε. Καταλαβες οτι ΜΟΛΙΣ ανοιξες τους ασκους του Αιολου αναφεροντας την "αναπνοη του κΣυλου;;;;;" :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Your Ear Rulez!
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 το consensus όμως είναι ότι δεν χρειάζεται στην Η πραγματικότητα There, corrected. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 There, corrected. ναι, πως.
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Άμα δεν καταλαβαίνεις, φίλος, δεν φταίω εγώ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Σερβίρουν λουκάνικα και κρύες μπύρες στο αεροπλάνο?
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Σερβίρουν λουκάνικα και κρύες μπύρες στο αεροπλάνο? Σε μεταμεσονύχτια πτήση, έχει και "βρώμικο". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Σε μεταμεσονύχτια πτήση, έχει και "βρώμικο". Εγώ μόνο καθαρό
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ μόνο καθαρό Telecaster? Από εκείνες τις τρύπες γίνεται όλη η αναπνοή του ξύλου ρε φίλε. Και όμως αυτή δεν έχει τρύπες αλλά ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση