koutsx Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα. Παραθέτω έναν αυτοσχεδιασμό σε ένα Backing Track από το CoffeeBreakGrooves σε ύφος R'n'B / Neo-Soul προσπαθώντας να ενώσω γραμμές και νέες ιδέες στο παίξιμο μου!Χρησιμοποιώ την Musicman JP13, Axe Fx II και το Torpedo Wall of Sound VST plug-in για τα tones!
TamTam Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Φοβερή πένα και phrasing, αν και στυλιζαρισμένο σε χρόνους. Ενώ υποτίθεται ότι είναι αυτοσχεδιασμός, ο χρόνος του φραζαρίσματος δεν είναι καθόλου ελεύθερος. Αυτό σε κάνει να χάνεις λίγο (ή πολύ, αναλόγως πώς θα το δει κανείς) σε εκφραστικότητα και δυναμικές. Έχεις την τεχνική, πρέπει να δουλέψεις λίγο πάνω στην εκφραστικότητα!
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Τεχνική, πατήματα, υπόβαθρο ανωτερου επιπέδου, απλά λίγο σφιγμένο πάνω στο μετρονόμο το παίξιμο. με σήμα το μπιφτέκι
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Administrator Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 προσπαθώντας να ενώσω γραμμές και νέες ιδέες στο παίξιμο μου! Και προφανώς γι αυτό ακούγεται σαν άσκηση. Τεχνική σχεδόν άριστη ως συνήθως αλλά απο μουσικότητα υπολείπεται αρκετά για τα γούστα μου. Live and let Live.
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Τις γραμμές και τις ιδέες θα έπρεπε να τις ενώσεις με μια μελωδική βάση η οποία εδώ δεν υπάρχει kate me. Επίσης είσαι προφανώς πολύ διαβασμένος αλλά έχεις πρόβλημα στην πενιά. Δεν έχεις σταθερότητα στην ένταση; ...στο χτύπημα; ...ίσως να φταίει ο ήχος; δεν ξέρω που οφείλεται... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
koutsx Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Να είστε όλοι καλά για τα σχόλια!Ευχαριστώ πολύ για το feedback!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση