noe13 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 δε μου εμφανιζει το εικονιδιο του Smart!Ξερετε τι παιζει? Slow must go on....!!!!
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 Ούτε και εγώ το βλέπω. Μάλλον θα είναι κάποιο τεχνικό θέμα. Αν είναι κάτι επείγον μπες απο εδω :smart.noiz.gr ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 πάντα είναι επείγον το smart.noiz ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
noe13 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2017 Ούτε και εγώ το βλέπω. Μάλλον θα είναι κάποιο τεχνικό θέμα. Αν είναι κάτι επείγον μπες απο εδω :smart.noiz.gr ;D ουαουουουουο!!!! Slow must go on....!!!!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Administrator Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Προστέθηκε στο τοπ μενού η επιλογή "Αγγελίες" για να είναι εμφανές σε κάθε σημείο της σελίδας. Ελπίζω να βολεύει καλύτερα. Live and let Live.
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2017 Mια ακομα επισημανση οσον αφορα τις αγγελιες. Τουλαχιστον στον δικο μου browser δεν ειναι δυνατον να ανοιξεις καθε υποκατηγορια με δεξι κλικ σε νεα σελιδα του browser, αλλα εισαι αναγκασμενος να ανοιγεις μονο μια κατηγορια και μετα να ξεκινας απο την αρχη εαν θες να δεις μια αλλη. Θα βοηθουσε στην ευχρηστια και στην ταχυτητα να μπορουσαμε να ανοιγουμε σε new tab την καθε κατηγορια. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
stakiko Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Προστέθηκε στο τοπ μενού η επιλογή "Αγγελίες" για να είναι εμφανές σε κάθε σημείο της σελίδας. Ελπίζω να βολεύει καλύτερα. Καλημέρα! Θέλω να ανανεώσω μια αγγελία μου η οποία ηταν free πακέτο και μόλις έληξε αλλα τώρα θέλω να αλλάξω πακέτο και δεν μου βγάζει άλλες επιλογές εκτός απο free. Αλλαξε κάτι?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Administrator Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Το εξετάζουμε και θα ενημερωθείτε. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 Administrator Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 OK. Fixed. Διορθώθηκε. Live and let Live.
KostasP Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Διαπίστωσα ότι δε μπορώ να βγάλω ανενεργές αγγελίες από τη hotlist μου. Μου δείχνει αυτό το μήνυμα: The requested content cannot be loaded. Please try again later.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση