cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Και τι σε κρατάει; :D Μήπως τα 2999,00 γιούρο....; ::) Πάρτην βρε και μην χολοσκάς, μια ζωή την έχουμε..... https://www.thomann.de/gr/gibson_sj200_standard_an.htm
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Κοψοχρονιά μια vintage από την Καλιφόρνια της Κίνας. ;D ;D ;D ;D 1964 Gibson J-200 Acoustic Guitar | eBay Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fenderiarhs Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Και μετα ετοιμος για αυτο: 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Γραμμάτια δεν παίρνει ο Θωμάς; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 μη με δουλεύετε.... τέτοιο ήχο δεν έχω (είχα) ακούσει.... Τι γραμμάτια....εδώ θέλει να πουλήσεις το σπίτι σου... με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Δύσκολη κιθάρα... Και με τι θα την βάλεις; Έχεις τέτοιο? ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Γραμμάτια δεν παίρνει ο Θωμάς; ;D Έχει άραγε POS? ;D Τι γραμμάτια....εδώ θέλει να πουλήσεις το σπίτι σου... Έχεις σπίτι και δεν το πούλησες ακόμα? :o Μόνο από τον ΕΝΦΙΑ που θα γλιτώσεις, τσάμπα θα σου βγει. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Έχεις τέτοιο? ;D Θα χρειαστείς και κάτι τέτοιο Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2017 Δύσκολη κιθάρα... Και με τι θα την βάλεις; Έχεις τέτοιο? ;D αν είναι να έχω την κιθάρα...θα κάνω πέτρα την καρδιά μου.... ::) με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση