dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 λοιπόν Μαρίνα, άκου να δεις... για να μην είναι unfair (!) το παιχνίδι κοίτα να δεις τι θα γίνει.... αμ πως όχι εσύ 6000000 και εγώ 36... με σήμα το μπιφτέκι
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Dim πατά το κουμπί ;D ;D :D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Dim πατά το κουμπί ;D ;D :D θέλω 10 συμφωνώ.... ;D (άντε 5.....επειδή είμαι σε καλό mood....) με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 αμ πως όχι εσύ 6000000 και εγώ 36... Λάθος είσαι. Αν πατήσεις εσύ το κουμπή της, ;D είσαι το 1/6.000.000 των δικών της, αν πατήσει αυτή το δικό σου, είναι 1/36 των δικών σου. 8) Δεν λέει, εκτός ... και αν πλερώσεις κατιτίς. ;D ;D ;D θέλω 10 συμφωνώ.... ;D (άντε 5.....επειδή είμαι σε καλό mood....) Με 3 € το ένα, σου βάζω 10.000 επιτόπου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Επ' ευκαιρίας του ημιχρόνου ;D εκανα ερευνα... ;D Αυτη ειναι ασυναγωνιστη,δεν την ηξερα αλλα εχει 30 εκ. views...... Και αυτός εδώ γύρω στα 45 ;D Και αυτό το ταλαντούχο παιδί είναι στα 7 (πάνω δηλαδή από τη Σάττι)
nickel Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Επ' ευκαιρίας του ημιχρόνου ;D Γκολάρα ο έτσι, τώρα την είδα. Για τα υπόλοιπα: :o έλεος τα ματάκια/αυτάκια μου..
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Εγώ θα μιλήσω για δύο συντοπίτες μου, που τυγχάνει να τους ξέρω και προσωπικά (λογικό) στην ίδια πόλη μεγαλώσαμε και τους καφέδες μας ήπιαμε και όλα. Ο ένας είναι ο Χρήστος ο Ραφαηλίδης και ο άλλος είναι ο Θέμης Μπασδέκης. Ο Πρώτος κάνει καριέρα εδώ και χρόνια με τους Manhattan Vibes ως βιμπραφωνίστας στο Βig Αpple και ο δεύτερος είναι εδώ και 3 χρόνια στην όπερα της Ζυρίχης ως Τενόρος και ως μόνιμο μέλος. Παρακολουθώ διακριτικά το έργο τους, δεν έχω πάει ποτέ σε live τους αν και καλεσμένος , και απλά…..από μακριά τους χαίρομαι. Τον κακό χαμό που έγινε με την Σάττι δεν τον γνώρισαν ΠΟΤΕ στο youtube και στο Internet……και δεν το λέω για να πικάρω την «μικρή», που ειλικρινά της εύχομαι ό,τι καλλίτερο στην καριέρα της. Δεν ξέρω δε αν τους έχω ξανά αναφέρει και ποτέ αυτούς τους δύο στο noiz. Το λέω για να (από)δείξω στο μέτρο που έδωσα τυχόν λάθος εντυπώσεις, ότι ούτε εξ ορισμού σνομπάρω ο, τιδήποτε Ελληνικό…..ούτε και βέβαια ότι δεν γουστάρω που φίλοι μου…..κοιτούν στα ίσια μουσικά (ο καθένας στον χώρο του) τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Για τα υπόλοιπα: :o έλεος τα ματάκια μου.. Τώρα που τελείωσε έχεις την ίδια γνώμη? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Τι μαλακίες ακούει η Ελλάδα πάντως... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση