Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα. Έχω ένα σετ μαγνητών τύπου hot rails, καλιμπραρισμένο σετ, μεταχειρισμένο, κ έπρεπε να "γράφουν" b/m/n 15/10/6,5k. Στο πολύμετρο μου δείχνουν 7.40/5.20/2.94. Super hot δεν με ένοιαζε να είναι αλλά το 2.94 του neck πρέπει να με ανησυχεί λέτε;

Δημοσιευμένο

Επειδη βλεπω οτι η μετρησεις που παιρνεις ειναι το μισο απο τις κανονικες,(δεν νομιζω οτι ειναι συμπτωση)μηπως ειναι με 4 καλωωδια και δεν τα μετρας σωστα??(δεν ξερω πως μετρας τους συγκεκριμενους),αλλα δεν νομιζω να εχουν θεμα,για ψαχτο...Ξερω δεν πολυβοηθησα αλλα σου εδωσα μια ιδεα ;D

Δημοσιευμένο

Δικαιο ειχα λεει εδω τι κανεις λαθος(εαν οντως μετρας ετσι και σου δειχνει αυτα εχεις θεμα,αλλα το οτι σου δειχνει το μισομΛΛΟΝ Κνεις αυτο το λαθος)....κοιτα 3-4 post ποιο κατω εδω...Πως μετράμε τα kOhm του μαγνήτη με πολύμετρο? in Guitars and Amps - Page 1 of 1

Δημοσιευμένο

Ναι. Γιατί τα καλώδια είναι κομμένα σύριζα (φτου κακά) με το πλαστικό οπότε ακούμπησα από τη βάση που είναι κολλημένα, σε 2 από τις 4, μαύρο κόκκινο νομίζω. Κ οι τρεις είναι διπλοί σε μέγεθος μονού. 1000 ευχαριστώ παιδιά. Αυτό θα είναι μάλλον.

Να υποθέσω όταν θα είναι πάνω σε κιθάρα κ τους μετρήσω από το καλώδιο θα δείχνουν το πραγματικό, συν/πλην κάτι ψιλά από ότι θα παρεμβάλλεται;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...