KostasP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2017 ...Τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Σε πολλά είχε δίκιο, ήταν καλός κιθαρίστας και γνώστης. Στη πώληση τα χαλούσε λίγο αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... :) Χάρις σε αυτόν πάντως άκουσα πρώτη φορά Anderson, Grosh, Bogner, Soldano, Egnater, VHT. Ξεβούλωσαν τα αυτιά μου, άνοιξε το μυαλό μου και ξέφυγα από το τρίπτυχο Fender/Gibson/Marshall.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2017 Σε πολλά είχε δίκιο, ήταν καλός κιθαρίστας και γνώστης. Στη πώληση τα χαλούσε λίγο αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... :) Χάρις σε αυτόν πάντως άκουσα πρώτη φορά Anderson, Grosh, Bogner, Soldano, Egnater, VHT. Ξεβούλωσαν τα αυτιά μου, άνοιξε το μυαλό μου και ξέφυγα από το τρίπτυχο Fender/Gibson/Marshall. Συμφωνώ και επαυξάνω και να συμπληρώσω ότι ήταν η αιτία που ήρθαν στην Ελλάδα οι Valley Arts, όταν δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα άλλο από το δίπτυχο Fender/Gibson. all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση