Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ειδικα στο μπασο με τις βαριες χορδες οι οποιες ασκουν περιπου 150 κιλα πιεση στη γεφυρα & στα σελλακια (ενα σετ 45αρες κουρδισμενο Ε,Α,D,G) δεν τιθεται θεμα μετακινησης η τριξιματος.. :lol: :wink:

εξαλλου στο μπασο το υπερβολικο sustain για παρα πολλα στυλ παιξιματος ειναι κατι που οι μπασιστες ΔΕΝ θελουν.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

8O 8O 8O

Εννοείς ότι πάρα πολλοί θέλουν και ελάχιστοι δε θέλουν! Εξάλλου αυτοί οι ελάχιστοι που δε θέλουν sustain στον ήχο τους κάνουν διάφορες πατέντες με σφουγκαράκια στο bridge και άλλα παλαβά... Αυτό βέβαια κάνει και τον ήχο να ακουγεται muteαρισμένος. :? :?

verything must GROOVE!!!

Δημοσιευμένο

εν πασι περιπτωσει, μια χαρα sustain εχει ενα ωραιο παλιο toploader jazz bass / p-bass :wink: (τουλαχιστον ποτε μου δεν εχω ακουσει παραπονο απο κανεναν μπασιστα για ελειψη sustain)

ετσι κι αλλοιως αν δεν θες πολυ sustain βαζεις ενα σετακι flatwound και καθαρισες.

παντως το δικο μου P-BASS (Sting signature) που ειναι string through δεν εχει περισσοτερο sustain απο το Μusic Man μου που ειναι top loader.......

αλλωστε και ο κυριος στη φωτο

JacoPastorious_byTomCopi.jpg

μια χαρα sustain απο την toploader του εβγαζε. :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Σόρυ αλλά θέλω το μπάσο μου να ακούγεται σαν μπάσο (ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμ...)

και όχι σαν ... μπάλα του μπάσκετ (πομ πομ πομ πομ πομ) :lol: :lol: :lol:

Κατάλαβες παστελάκο μ'; :lol:

Που ναι ο ταυρομαχος ρε; Λιώνει;;;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

Λοιπόν ορίστε και μερικά clips:

Percision

1 riff κανονικά(series) και με S1 switch δηλαδή parallel

2 riff πένα πάλι series - parallel

3 riff series

Και ένα κλιπάκι από το

Jazz Bass σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να πλησιάσω το 1% από το μικρό δαχτυλάκι του Jaco, με τον bridge μαγνήτη.

Όλα είναι γραμμένα με cubase με μικρόφωνο(sm57) σε ένα μικρό fender combo που έχω

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...