indianos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2004 πολυ σοφα και λογικα πραματα γινονται στον εξω κοσμο . πολυ σοφα και λογικα οσα μας ειπες χλωμο φτερο . εδω ειναι ελλαδα . καμμενη γη . καμμενος τοπος . εδω πια ο αερας δεν βρωμαει . επαψε να βρωμαει. δεν υπαρχει καν . εχει τελειωσει ο αερας . ολα οσα μας περιεγραψες στην ελλαδα , εχουν το ονομα... τηλεκοντρολ . ολοι μπορουν να αντιδρασουν ολοι μπορουν να αλλαξουν ολοι μπορουν να κλεισουν τις τηλεορασεις αντι για αυτο ομως , δυναμωνουν την ενταση ΚΑΛΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ
Maniac Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2004 Ωραία φάση αυτή που περιγράφει ο Feather... πολύ φοβάμαι όμως ότι στο μυαλό του μέσου νεοέλληνα, μουσική βραδιά= γαρδένιες, μπουζούκια, ξε**λα πάνω στα τραπέζια, και στο καπάκι οδήγηση της BMW υπό την επίρρεια αλκοόλ (και όχι μόνο)...
fleamail Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2004 Εχω βρεθει σε κατι σαν open mic, σε μια pub στην Αγγλια και ηταν αλλη φαση. Ο κοσμος εδειχνε να το διασκεδαζει και με το παραπανω. Αλλα αυτο δεν ισχυει στην Ελλαδα. Κανεις δεν ενδιαφερεται για αγνωστους καλλιτεχνες/συγκροτηματα. Ολοι θελουν το μοδατο, το hitακι, αυτο που ακουνε ολοι. Μαλιστα τις προαλες παιξαμε ενα live στην Καβαλα με το συγκροτημα μου και ειχα καλεσει μια φιλη μου απο εκει (λαικο-ποπ χαρακτηρας). Μετα το live οταν την ρωτησα πως της φανηκε η μουσικη, μου λεει δεν μου αρεσε και πολυ. Και λεω γιατι? Και μου λεει δεν παιξατε και τιποτα γνωστο. Και εγω εδω ερωτω... Καλη μουσικη ειναι μονο η μουσικη που γινεται γνωστη? Γιατι οι ανθρωποι ειναι τοσο σνομπ στις αλλες μουσικες? Γιατι αφηνουν αλλους να διαλεγουν τι μουσικη θα ακουνε οι ιδιοι? Γιατι ακουνε μονο την μουσικη που τους πασαρει η tv και το ραδιοφωνο? Γιατι? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση