sotosprince Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Το σκοτωσα λιγο το κομματι αλλα δε γαμιεται! Μου αρεσει ο ηχος! Short rhythm guitar cover Mesa boogie mark III blue stripe Torpedo CAB Steinberg UR 22 Kramer Pacer 1983 Audacity
gvour Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Του λογου αυτα τα Μεταλλικα και τα τετοια δεν τα κατεχω αλλα πραγματικα ο ηχος ειναι σουπερ. Μου κανει πιο πολυ Σαμπαθικος. Ωραιος ρε φιλε. αλλα δε γαμιεται! Παπαπαπα,ντροπης! ;D ;D ;D ;D
sotosprince Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Του λογου αυτα τα Μεταλλικα και τα τετοια δεν τα κατεχω αλλα πραγματικα ο ηχος ειναι σουπερ. Μου κανει πιο πολυ Σαμπαθικος. Ωραιος ρε φιλε. Παπαπαπα,ντροπης! ;D ;D ;D ;D Χχαχα! Μ αρεσει πολυ το avatar σου Γιωργο! Ετοιμαζω σουπερ Σαμπαθικο κοβερ και θελω τα υπεροχα φωνητικα σου!
gvour Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Χχαχα! Μ αρεσει πολυ το avatar σου Γιωργο! Ετοιμαζω σουπερ Σαμπαθικο κοβερ και θελω τα υπεροχα φωνητικα σου! H φωτο ειναι προσφατη με το νεο μαλλι. ;D ;D Οσο γι'αυτο με το"υπεροχα",με καποιον με μπερδευεις Σωτερ.
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Μ αρεσει πολυ το avatar σου Γιωργο! το δικό μου δε σ' αρέσει δηλαδή? Ωραίος ήχος πάντως, μπράβο
sotosprince Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 το δικό μου δε σ' αρέσει δηλαδή? Ωραίος ήχος πάντως, μπράβο Τα σπαει και το δικο σου! χαχα Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση