schreivox Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 Το δεύτερο λεω είναι με τον εξτρα μαγνήτη
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 Κι εγώ προς τα εκεί κλείνω, αλλά χωρίς να έχω ακούσει από τα ακουστικά μου... More is more. Yngwie Malmsteen
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 το δεύτερο είναι πιό φατ.... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2017 Το 3ο είναι σίγουρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
X-minor Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 Το πρώτο όντως είναι χωρίς, το δεύτερο με τον έξτρα μαγνήτη.
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 κάνει αυτό που θες. Τρεις το καταλάβαμε με σήμα το μπιφτέκι
X-minor Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 κάνει αυτό που θες. Τρεις το καταλάβαμε Ααα ναι, νόμιζα διάβαζα το άλλο θέμα! ;D
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2017 Ααα ναι, νόμιζα διάβαζα το άλλο θέμα! ;D με τρόμαξες, για μια στιγμή νόμισα ότι απάντησα στο άλλο θέμα... ::) με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση