Superfunk Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2017 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2017 ωραιο βιντεο για αρρωστους με τη λεπτομερεια :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2017 Αν ήξερα ποιός ήταν ο ιδιοκτήτης της του 1964, θα τον τάραζα στη σφαλιάρα. 10 χρόνια μετά από αυτήν του 54 …..και δείχνει 40 χρόνια μεγαλύτερη. Χτυπημένη, με ξεκολλημένο το logo στο headstock……….. Εκτός και αν ήταν σε κάνα βάλτο στην Νέα Ορλεάνη (αν και σκουριές δεν είδα), ο ιδιοκτήτης είναι απαράδεκτος……δεν του αξίζει. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
nklshp Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Αν ήξερα ποιός ήταν ο ιδιοκτήτης της του 1964, θα τον τάραζα στη σφαλιάρα. 10 χρόνια μετά από αυτήν του 54 …..και δείχνει 40 χρόνια μεγαλύτερη. Χτυπημένη, με ξεκολλημένο το logo στο headstock……….. Εκτός και αν ήταν σε κάνα βάλτο στην Νέα Ορλεάνη (αν και σκουριές δεν είδα), ο ιδιοκτήτης είναι απαράδεκτος……δεν του αξίζει. ;D Νομίζω οτι απλά ζηλευεις ;D ;D ;D Όλες τις θέλω!!! ::) :o ;D Ειδικά για το logo νομίζω οτι ειναι θέμα της τεχνικής της εποχής αρχές 60, έβαζαν νομίζω το αυτοκόλλητο πάνω απο το λούστρο. Είχα πάθει το ίδιο με reissue έκδοση, την περίοδο που οι γρατζουνιές ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου. ;)
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Ειδικά για το logo νομίζω οτι ειναι θέμα της τεχνικής της εποχής αρχές 60, έβαζαν νομίζω το αυτοκόλλητο πάνω απο το λούστρο. Ισχύει, απλά θέλει προσοχή :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση