X-minor Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Αντιδράσεις (γραπτές προς το παρόν) στο βίντιο του cos. 1. Μίστερ εθνικά μπούτια. 2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο να κόψεις το ρημάδι. 3. Μην βροντοχτυπάς τα πλήκτρα.
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 εγώ φλωριές δεν παίζω. Μόνο χεβι μέταλ. Νταξ, θα το πάω σε δικηγόρο, και έλεγα να σε βάλω συνδικαιούχο, αλλά αφού δεν θέλεις ... 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Αντιδράσεις (γραπτές προς το παρόν) στο βίντιο του cos. 1. Μίστερ εθνικά μπούτια. Είμαι αρμοδιότητα του Ερωτοδικείου χαχαχαχααχαχχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Αντιδράσεις (γραπτές προς το παρόν) στο βίντιο του cos. Απόψης ενοής. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Αντε Νικ, θα βάλεις τίποτα ή να πάμε σιγά σιγα για ύπνο και αύριο πάλι? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Αντε Νικ, θα βάλεις τίποτα ή να πάμε σιγά σιγα για ύπνο και αύριο πάλι? Τι λες ρε! Ένα κιβώτιο μπύρες πήρα για την περίσταση, και το μισό έφυγε ήδη! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Ένα κιβώτιο μπύρες πήρα για την περίσταση, και το μισό έφυγε ήδη! Είσαι έτοιμος για σόλο δηλαδή Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Είσαι έτοιμος για σόλο δηλαδή Πρέπει να πάρω άλλες δύο μεγάλες. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Πρέπει να πάρω άλλες δύο μεγάλες. ;D μέχρι να τις πιείς και αυτές ξεκόλλα σιγά σιγά τους στίχους απ το ψυγείο (Αχ η κοιλιά μου, έχω λιώσει απ τα γέλια) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 μέχρι να τις πιείς και αυτές ξεκόλλα σιγά σιγά τους στίχους απ το ψυγείο Τους ξεκόλλησα, τώρα τι να τους κάνω? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση