Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Βαρέθηκες το σχήμα της κιθάρας σου; Σ'έπιασε ξαφνικά μια τρέλα να πάρεις επιτέλους εκείνη την flying V που ήθελες από πιτσιρικάς; Δεν έχει πάτο το gas-ο-πήγαδό σου; Ορίστε λοιπόν, πάρε μια τέτοια κι είσαι έτοιμος!  ;D

pons-revolution-modular-guitar-13.jpg?auto=format%2Ccompress&ch=Width%2CDPR&dpr=2&fit=clip&h=347&q=40&rect=0%2C134%2C960%2C540&w=616&s=eea5bf463150483a9eb9f32537026417

Σαν ιδέα, δεν είναι άσχημη. Βλέποντας όμως τις φωτογραφίες, δεν ξέρω αν θα το'κανα το βήμα... Και κάπου εδώ ας μιλήσουμε και για τα κσύλα - ή μάλλον την έλλειψη (περίπου) αυτών!  >:D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Και ΜΟΝΟ που «αγνοεί» το headstock ως μέρος του σχεδίου μια κιθάρας, άκυρο από εμένα.

Έχω και πολλές άλλες ενστάσεις, αλλά αυτή είναι η βασικότερη.

• Guru
Δημοσιευμένο

Εγώ πάλι, βρίσκω την ιδέα επαναστατική και αν το διευρύνει λιγάκι παραπάνω με διαφορετικούς συνδυασμούς μαγνητών και μεγαλύτερη ποικιλία σε scale lengths, η ιδέα γίνεται ακαταμάχητη...

Τα ξύλα που ανέφερε κάποιος πιο πάνω, δεν λείπουν καθόλου, ίσα ίσα ολόκληρη η κιθάρα είναι ξύλινη!!!

Μια τύπου 335 με το μεγάλο όμως scale length και καλούς humbuckers θα μου άρεσε πολύ κι αν την βαριόμουν, θα έβαζα το body της tele!!! ;D

Κατι σαν την 1η αλλά με humbuckers...

https://www.instagram.com/p/BPmTHPDhBi6/?tagged=ponsguitars 

Ααα, κι αν θέλω να ταξιδέψω, παίρνω μόνο το core και έχω αμέσως travel guitar ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...