X-minor Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Βαρέθηκες το σχήμα της κιθάρας σου; Σ'έπιασε ξαφνικά μια τρέλα να πάρεις επιτέλους εκείνη την flying V που ήθελες από πιτσιρικάς; Δεν έχει πάτο το gas-ο-πήγαδό σου; Ορίστε λοιπόν, πάρε μια τέτοια κι είσαι έτοιμος! ;D Σαν ιδέα, δεν είναι άσχημη. Βλέποντας όμως τις φωτογραφίες, δεν ξέρω αν θα το'κανα το βήμα... Και κάπου εδώ ας μιλήσουμε και για τα κσύλα - ή μάλλον την έλλειψη (περίπου) αυτών! >:D
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Και ΜΟΝΟ που «αγνοεί» το headstock ως μέρος του σχεδίου μια κιθάρας, άκυρο από εμένα. Έχω και πολλές άλλες ενστάσεις, αλλά αυτή είναι η βασικότερη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Μια χαρά... (για καθίσματα τουαλέτας... λίιιιγο μεγαλύτερη τρύπα θέλουν). When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Guru makam Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Guru Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Εγώ πάλι, βρίσκω την ιδέα επαναστατική και αν το διευρύνει λιγάκι παραπάνω με διαφορετικούς συνδυασμούς μαγνητών και μεγαλύτερη ποικιλία σε scale lengths, η ιδέα γίνεται ακαταμάχητη... Τα ξύλα που ανέφερε κάποιος πιο πάνω, δεν λείπουν καθόλου, ίσα ίσα ολόκληρη η κιθάρα είναι ξύλινη!!! Μια τύπου 335 με το μεγάλο όμως scale length και καλούς humbuckers θα μου άρεσε πολύ κι αν την βαριόμουν, θα έβαζα το body της tele!!! ;D Κατι σαν την 1η αλλά με humbuckers... https://www.instagram.com/p/BPmTHPDhBi6/?tagged=ponsguitars Ααα, κι αν θέλω να ταξιδέψω, παίρνω μόνο το core και έχω αμέσως travel guitar ;) Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση