schreivox Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Τί να λέμε, έχουν κορυφαία ποιότητα τα πετάλια του!
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Ωραια ακουγονται και τα δυο. To highlight ηταν το Splash με την ρυθμιση του 0% dry. Αν δεν εχεις πληκτρά στην μπαντα παιζεις ετσι για ατμοσφαιραααα.
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 η χαρά του feedback με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Μόνο εμένα δεν άρεσε ο ήχος της Gretsch...? ::) :P :-X
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2017 την gretsch την αγοράζω αύριο. (όχι τώρα, περιμένω να δω πως θα κάτσουν οι αλλαγές στην dot μου πρώτα...) με σήμα το μπιφτέκι
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Μόνο εμένα δεν άρεσε ο ήχος της Gretsch...? ::) :P :-X καλα ρε αρχηγε μου ΠΟΥ τον ακουσες? ;D με τοσο παραμορφωση και με γιουκαλιλι να επαιζει ο ΙΔΙΟΣ ηχος θα εβγαινε ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 καλα ρε αρχηγε μου ΠΟΥ τον ακουσες? ;D ;D Χωρίς πλάκα, μου ακούστηκε μουντός χωρίς λεπτομέρεια
Έκτορας Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Το δικό μου παράπονο είναι ότι το review ήταν άνισα κατανεμημένο, γιατί περισσότερο έμοιαζαν να κατανοούν το Black Magic και (αναλογικά) πέρασαν περισσότερο χρόνο σε αυτό και λιγότερο στο Splash, στο οποίο δεν άφησαν ήσυχα τα controls για 2 δευτερόλεπτα (το κέρατό μου!) και έδειξαν πολύ λιγότερα settings. Άσε που δεν είχαν ιδέα τί κάνει ένα απλό 3-way switch. Πάααλι καλά που γύρισαν στον πιο καθαρό ενισχυτή για να το παρουσιάσουν. Τους συμπαθώ και τους βλέπω γιατί έχουν τον χαβαλέ τους, αλλά καμιά φορά, τα reviews τους είναι για... facepalm. Όπως τώρα... Κρίμα, φαίνεται (στα μάτια μου) σαν χαμένη ευκαιρία. Είναι πράγματι εξαιρετικά τα πετάλια του Χρήστου και πάντα ενδιαφέροντα.
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2017 Οι του pedalshow ειναι σαφως καλυτεροι reviewers 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση