Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
Ωραία φωνή ο Πετρέλης ρε Μενέλαε;

In my defense' date=' ποτέ δεν είπα "ωραία" - είπα καλή ;) Ο τύπος έχει μια χαρά φωνή, δε φαλτσάρει, έχει καλή και "δικιά του" χροιά κλπ. Σαφώς δεν είναι η φωνή που θα ήθελα να έχω, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου. Πάντως βάσει αντικειμενικών κριτηρίων (ακρίβεια, εύρος) κλπ είναι καλός. Αυτό εννοούσα καλή φωνή. Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου :)

Κερνάω απόψε εγώωω...

Μην κάνεις σαν παιδί: είναι "εεεεγουώωωωωωωωωωω" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσιευμένο

λοιπον οσον αφορα για πετρελη να μην χαρακτηρησω γιατι δε λεει...παντως σαφως καλυτερρος τεχνικα απο βανα δεν το συζηταω απλως ο τελευταιος πουλαει την διαφορετικοτητα του αυτο ειναι ολο δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι τουλαχιστον εδω...στο κανουργιο fame ας εχουνε και εναν της dance ρε γαμωτω ετσι για ξεκαρφωμα...θα γουσταρα ενα fame story με παραγωγους μονο αλλα οπως ξερετε ολοι αυτα τα ρεαλιτι γινονται για να βρισκουνε καινουργιες μουρες οι δισκογραφικες γιατι οσο και να πεις ολο το ιδιο δε λεει εστω και στα σκυλαδικα... :cry: :cry: :cry:

ead, Follow or Get out of the way !!

Δημοσιευμένο

Δηλαδή αν εγώ πω τώρα ότι ντρέπομαι ακόμα και σήμερα που ακούω Sopor Aeternus θα είμαι τελείως off topic??? Καλά λοιπόν. Παλιότερα άκουγα λίγο Χατζηγιάννη και ντρεπόμουν για αυτό... Νομίζω πως τώρα είμαι στο θέμα, αφού πιάσαμε Ελληνικό Ρεπερτόριο. ΑΑΑ!!! Επίσης ντρεπόμαι γιατί μου άρεσε η Ευρυδίκη (σαν φωνή και σαν γυναίκα)...

Τελικά είναι ωραία η ομαδική ψυχανάλυση!!! Thanx mates! Μου έφυγε ένα βάρος...

arpe Diem

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...