fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 LK.... for you.... Την προσπέρασε και την άφησε πίσω. ΤΕΛΟΣ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
bouzoukleri Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 όπως λένε στα στέιτς Νάις άουτφιτ >:D >:D >:D ;D ;D ;D ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 Thank u ! Ωραία πράματα.....τραγουδι και βιδεον! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Το cloud 9 λοιπόν που μου αφιέρωσε ο Trolley είναι το 2ο single του νέου album των Jamiroquai. Ο τίτλος του album «Automation». Είναι ο πρώτος δίσκος που παίρνω για το 2017 (και μάλλον ο τελευταίος) Το προτείνω σε vinyl (2πλός) (αλλά και το cd κάνει ;D). Υπέροχος δίσκος, που θα μου βγάλει πολλές ώρες το καλοκαίρι. Συνιστάται ανεπιφύλακτα- kallianides APPROVED ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Ο τίτλος του album «Automation». Είναι ο πρώτος δίσκος που παίρνω για το 2017 (και μάλλον ο τελευταίος) Το προτείνω σε vinyl (2πλός (αλλά και το cd κάνει ;D). Υπέροχος δίσκος, που θα μου βγάλει πολλές ώρες το καλοκαίρι. Συνιστάται ανεπιφύλακτα- kallianides APPROVED ;D Mε εβαλες στην "πριζα" να τον παρω(δε θελω γελια,τον δισκο εννοω σε cd ;D).
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Mε εβαλες στην "πριζα" να τον παρω(δε θελω γελια,τον δισκο εννοω σε cd ;D). Εμένα με ενθουσίασε. Ειδικά τα b-sides / flipside......Τα singles είναι τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για κα καταλάβεις (άσχετα που το cloud 9 με το υπέροχο video είναι χαρμα ;D) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Ωραία η αδελφή When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2017 Ωραία η αδελφή Καλλίτερη από την αδερφή ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση