Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2017 Guru Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2017 Για ευκολία, το όργανο να είναι σε sound ή sequencer mode.
djpikos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις οδηγίες. Θα το δοκιμάσω το βράδυ και ελπίζω να βγάλω ήχο!!! Σε ευχαριστώ και πάλι
stavros_d80 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2017 Το driver της Korg usb>midi τον έχεις εγκαταστήσει στο mac? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
djpikos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Καλημέρα και πάλι και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!! Ο driver του οργάνου έχει εγκατασταθεί κανονικά. Τι κατάφερα μέχρι τώρα έχει ως εξής: Μπαίνοντας στο global -> midi διάλεξα ως προφίλ το nuendo. To clock send ενεργοποιημένο και το Local control επίσης. Στο midi in control -> chord 1 midi channel (7) cho2 midi channel (8) Στο midi in channel -> channel 7 -> control channel 8 -> control Midi out channel -> Channel 7 -> chord Channel 8 -> chord Με αυτές τις ρυθμίσεις έχω input στο κανάλι του οργάνου στο logic. Βλέπω δηλαδή να παίρνει σήμα. Όλα τα tutorials λένε να κάνω ένα aux channel το οποίο να παίρνει Input από τα midi channels που έχω ορίσει το korg. Ό,τι midi port και να βάλω στο Input το aux δεν παίρνει σήμα. Όμως, αν βάλω τα ακουστικά μου στο korg, παίρνω ακριβώς ότι έχω γράψει στο midi, ακριβώς το ίδιο παίξιμο. Τελικά μήπως πρέπει να συνδέσω και το output του korg στο input της κάρτας ήχου μου (εκεί που γράφω τα μικρόφωνά μου δηλαδή) και να το γράφω μετά ως audio αντί να παιδεύομαι να πάρω σήμα μέσω redirection των καναλιών του logic? Έχει κανείς καμία ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση