RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Ναι βρε εντάξει, ξέρω πως παίζει ο Young (μ'αυτόν μεγάλωσα...), αλλά είπα ότι θέλω ""να γράψω ένα κομμάτι σε στυλ Neil Young"" όχι διασκευή ή κάτι τέτοιο....Όσο για το κλιπ, το έγραψα σε δυό λεπτά χωρίς πολλά πολλά, ότι θυμόμουν από το Hurricane.... Εντάξει φίλος δεν σε είπαμε και καμπούρη... ;D ;D ;D Μια αθώα παρατήρηση κάναμε... >:D Τζιζας... >:D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Εντάξει φίλος δεν σε είπαμε και καμπούρη... ;D ;D ;D Μια αθώα παρατήρηση κάναμε... >:D Τζιζας... >:D Έ μα τώρα, θα μας πείτε κι εσείς μικρά παιδιά που μόλις βγήκατε στην κενωνία, πως παίζετε o Neil....? ;D ;D ;D Τζιζας, τι είναι....; ???
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Έ μα τώρα, θα μας πείτε κι εσείς μικρά παιδιά που μόλις βγήκατε στην κενωνία, πως παίζετε o Neil....? ;D ;D ;D Τζιζας, τι είναι....; ??? Σόρρυ ξέχασα τον τόνο. Τζίζας (έιτς Κράιστ)! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 βασικά άλλαξε αυτόν τον καρσιλαμά που παίζει απο πίσω, μας αποπροασανατολίζει.... ;D με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Λοιπόν κάτι έκανα.... 8) στα @ρχίδι@ μας ρε μακάκα.... Πήρα ένα μέρος από ένα παλιό μου κομμάτι, έκανα πολύυυυυ μικρές αλλαγές στις κιθάρες και βουαλά.... Μάλλον εδώ είμαι! Neil_3.mp3
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Το ξέρω σας έπρηξα αλλά βοηθήστε έναν πτωχό του μουσικού εξοπλισμού να δει το φως το αληθινό!
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Αρκετά έως πολύ καλός θα έλεγα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Και το preset για όσους άρεσε ο ήχος...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Λοιπόν κάτι έκανα.... 8) στα @ρχίδι@ μας ρε μακάκα.... Πήρα ένα μέρος από ένα παλιό μου κομμάτι, έκανα πολύυυυυ μικρές αλλαγές στις κιθάρες και βουαλά.... Μάλλον εδώ είμαι! παίζει ρε παιδιά ο Νηλ Γιανγκ με στρατοκάστερ ? ωραίος! :D με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Και το preset για όσους άρεσε ο ήχος... ρε συ ωραίο αυτό το αργαλείο. ψηφιακό είναι το? τι κοστίζει ? μπας και αναθεωρήσουμε την εργαλειοθήκη μας ? ;) με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση