Flotzen Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Αυτόν το μηδενισμό - ρεαλισμό ψάχνω να μεταφράσω με κάποιο τρόπο από χτες και τον βλέπω πρωί-πρωί μπροστά μου. Ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα! I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Και μετα ερχονται οι γονεις μου, χτυπωντας παλαμακια σε καποιο progressive free jazz στο κεφαλι τους...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Δλδ τζαζίστες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Administrator Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Κοίτα Χάρη μου, τυχαία νομίζεις πως κυριάρχησε το 4-on-the-floor ως ο απανταχού dance ρυθμός; Ολοι μας το έχουμε δει... break κρουστών στο κομμάτι και γίνεται πανικός. Παλαμάκια ο κόσμος στο 1-3 κι ο μουσικός στο 2-4. Γκουχου, γκουχου... και όχι όλοι οι μουσικοι. 8) Φυσικά το τι παίζει η μπάντα, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Να σε δω να κρατάς 2-4 σε ζειμπέκικο. ;D Live and let Live.
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Να σε δω να κρατάς 2-4 σε ζειμπέκικο. ;D δακρυσα χαχαχαχαχ :) :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 συγνώμη.... δείχνει κάτι στο πρώτο ποστ? ::) με σήμα το μπιφτέκι
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Τα ποδια μου χορευουν στο 1&3, και τα χερια μου στο 2&4. Ποιοι κανετε το ιδιο? Δλδ τζαζίστες; Τζαζ με πολλα λαθ.. εεε καινοτομες αποψεις ηθελα να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση