Ravaya Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Γεια χαρά σε όλους αυτό είναι το riverthane από το νέο μας άλμπουμ Ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε Cheers Ravaya facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com
sotiroubas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Επιθετικά ωραίο και λυρικό σφυροκόπημα!, σαφώς βελτιωμένοι(από πρίν), μετά από το ενδιάμεσο μικρό πληκτρόσολο έρχεται.... η στιγμή να εξαπολύσεις ένα απόκοσμο η κοσμικό βρωμόσολο(εγώ αυτό θακανα) ;D για να είναι αντάξιο του σφυροκοπήματος. Μετά από το 06:10 έχω την εντύπωση ότι κουράζει η συνέχεια, μη με παίρνετε στα σοβαρά όμως,ξέρω ότι αυτό το είδος τραβάει σε διάρκεια. Σκοτεινό και creepy το clip μ'άρεσε γιατί ταιριάζει. Μπράβο και συνεχίστε :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
Ravaya Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Μπράβο και συνεχίστε :) θενξ sotirouba facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Ωραιοι! ;D ;D ;D Αλλαξες και κιθαρα ειδα -τουλ. για το βιντεο- και εχουμε ιδιο μοντελο 8) με γεια αν ειναι καινουρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση