Zikfrid Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2017 Δες το catalinbread Dirty Little Secret ΜΚΙΙΙ...είναι νομίζω οτι θες...εγώ το έχω μαζί με το Echoplex preamp και πάνε πολυ καλα μαζί....:)
Flotzen Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2017 Από προσωπική εμπειρία, από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, έχω το Riot και το BE-OD. Είχα και το Catalinbread DLS MkIII. Και τα τρια είναι εξαιρετικά. Το Catalinbread το έδωσα γιατί ήταν πιο vintage και ενώ πλησίαζε πάρα πολύ σε plexi του έλειπε gain για πιο 80's καταστάσεις. Το μπουστάριζα με ένα TS9 μπροστά για να βγάλει αυτό που ήθελα. Τα άλλα δυο τώρα είναι απίστευτα. Το BE-OD ακούγεται τεράστιο και έχει όσο gain θέλεις κι ακόμα παραπάνω. Το internal gain που έχει είναι πολύ χρήσιμο. Παίζω άνετα από Zeppelin και Slash μέχρι Van Halen και Steve Stevens με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μεγάλο συν το tight knob. Το Riot είναι πιο μεσαίο και πιο στρογγυλό από το BE-OD με λιγότερα γκάζια, αλλά, την κάνει τη δουλειά. Και με τον τριθέσιο που έχει το φέρνεις εκεί που θέλεις αναλόγως τον ενισχυτή ή το αποτέλεσμα που θέλεις. Βασική προυπόθεση και για τα δυο, αν πέσουν στα χέρια σου. Παίξ' τα στα 18V και όχι στα 9V. Ακούγονται τεράστια. Σαν βρώμικο κανάλι ενισχυτή και όχι σαν πεταλάκι. Αν δεν είχα αυτά τα δυο, θα κοίταζα και το Wampler Pinnacle Deluxe V2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Enjoy! I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2017 Δοκιμασε το Tonebone Hot British. Απο woman tone μεχρι EVH, Slash και καφρομεταλ. Και οταν παιζεις ακκορντα ξεχωριζεις την καθε νοτα. Συν που ειναι τανκ φτιαγμενο στον Καναδα.
Satanas Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Απορω ...κανεις σας δεν προτεινει το Bogner Burnley??? Μαζι με το BE OD απ τα καλύτερα πετάλια ever για τετοιους ήχους...
wargasm Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2017 Και εγώ απορώ που δεν έχει ακουστεί το carl martin plexitone...
otto## Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2017 Θέλω να δω πως θα επιλέξει ο ΟΡ μετά από 100 διαφορετικές μεν, λογικές δε , προτάσεις.
Satanas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2017 δεν εχεις αδικο :laugh: :laugh: :laugh:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση