PGS Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Η συγκεκριμένη sg δεν έχει p90's. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει τους κλασσικούς PAF 57. ¶ρα στο μόνο που μπορεί να μοιάζει με κάποιο fenderiko είναι ίσως το χρώμα...(Μαόνι+PAFS+SET NECK=KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΕΛΕ). Όσων αφορά τις πρώτες κιθάρες γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μένουν στο σπιτάκι μας... Εμένα η πρώτη μου κιθάρα ήταν μια squire strato by fender. Όσο τραγική και να ήταν ποτέ δε σκέφτηκα να τη δώσω...(τώρα και να ήθελα το ποιος θα την έπαιρνε είναι μια άλλη ιστορία!!!)
dimicupo Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Βασικά εγώ είμαι και ψιλοχαζοαισθηματίας με αυτά και δεν μου πάει καρδιά γενικώς να δίνω κάτι με το οποίο έχω περάσει διάφορα μαζί του! Και γιαυτό το δωμάτιό μου έχει γεμίσει με τρελές σαβούρες! ...τελείως έτσι κι εγώ....ειδικά κιθάρα δεν πουλάω με τίποτε... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
jonn Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ έχω πλέον πεισθεί 100% πως η 1η μου κιθάρα (μια Ibanez GRX70) δεν μου ταιριάζει και στον ήχο και στο feeling του μπράτσου...σε όλα! Αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να την πουλήσω γιατί απλά είναι η 1η μου κιθάρα!!! :wink: Τώρα για το "ταυράκι" νομίζω πρέπει να του κάνεις ένα καλό set-up και με το όργανο σε καλή κατάσταση να ελέγξεις αν σου κάνει ή όχι. Εγώ πάντως (και νομίζω το avatar μου αρκεί για να το καταλάβεις...) δεν θα πούλαγα μια SG ποτέ! Α, και μιας και αναφέρθηκαν διάφορα πιο πριν για τον ήχο της SG...σχέση με Strat δεν έχει φυσικά! Ακούγεται πιο ζεστός και γεμάτος ο ήχος της SG (κάτι περίεργοι και μάλλον...βαρήκοοι στο noiz το αποκαλούν "μουντάδα", "λάσπη" κλπ. συκοφαντικά! :D :D :D ) σαφώς λιγότερο κομπρεσσαρισμένος από τις LP και στα δικά μου αυτιά πιο high output. Πάντως ακόμα και από μια strat με διπλό bridge μαγνήτη απέχει αρκετά...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Απόλα τα όργανα απέχει αρκετα :wink: Τι να λέμε :mrgreen: Βασικά αυτή είναι και η ομορφιά του κάθε όργανου με χαρακτήρα.... Ότι απέχει αρκετά από όλα τα υπόλοιπα..... Let There Be Rock :twisted:
menelaos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Βασικά εγώ είμαι και ψιλοχαζοαισθηματίας με αυτά και δεν μου πάει καρδιά γενικώς να δίνω κάτι με το οποίο έχω περάσει διάφορα μαζί του! Και γιαυτό το δωμάτιό μου έχει γεμίσει με τρελές σαβούρες! ...τελείως έτσι κι εγώ....ειδικά κιθάρα δεν πουλάω με τίποτε... Κι εσείς ε;; Ρε παιδιά, τι είναι αυτό; Καταστροφή... Πώς θα γίνουμε λιγότερο γούτσου-γούτσου;;; :lol: :?
takis Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Gas = Taq = Elavd = Abraxas = Superfunk = Takis = ήή όσοι έχουν τουλάχιστον πάνω από 5 κιθάρες 2 ενισχυτές και ΚΑΤΩ από 3 παντελόνια και 1 ζευγάρι σεντόνια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σωστοοοος!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
fleamail Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Gas = Taq = Elavd = Abraxas = Superfunk = Takis = ήή όσοι έχουν τουλάχιστον πάνω από 5 κιθάρες 2 ενισχυτές και ΚΑΤΩ από 3 παντελόνια και 1 ζευγάρι σεντόνια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σωστοοοος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: εσύ μη μιλάς!! Πήρες καινούργιο κρεβάτι!! :P 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
takis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 εσύ μη μιλάς!! Πήρες καινούργιο κρεβάτι!! :P 8) για ξεκαρφωμα ρε στην γεωργια...οτι και καλα δεν χαλαω ολα τα λεφτα μου σε κιθαρες και ενισχυτες αλλα και σε ρουχα,πραγματα για το σπιτι κτλ... :lol: :lol: :lol:
fleamail Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 χεχε Αν εμείς έχουμε μια φορά πρόβλημα με το γκας οι γυναίκες έχουν 50!! Τσαντάκια, μπλουζάκια, δαχτυλίδια, μπλιμπλίκια, ζακετάκια, παπούτσια, φορέματα, ζώνες και αστα να πάνε!!! :lol: :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
takis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Αν εμείς έχουμε μια φορά πρόβλημα με το γκας οι γυναίκες έχουν 50!! Τσαντάκια' date=' μπλουζάκια, δαχτυλίδια, μπλιμπλίκια, ζακετάκια, παπούτσια, φορέματα, ζώνες και αστα να πάνε!!! :lol: :lol: :lol:[/quote'] ασε παρη αυτο ακριβως που λες το ζω καθημερινα και ισως ειναι αυτο που με εχει σωσει απο την γκρινια... με το που δω καινουριο μπλουζακι,τσαντουλα κτλ,της πεταω ενα:"παλι αγορασες ρουχα;τοσα εχεις...μην μου λες εμενα μετα για τις κιθαρες...",και μου απανταει απλα με ενα χαμογελο κατανοησης σαν να μου λεει.."δικιο εχεις τελικα και εγω τα ιδια κανω..." :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση