Abraxas Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Γιατι ειναι πολυ evil και εχει πολλα tattoo και φοραει στα χερια καρφια... :lol: :lol: 8O Ξαφνικά ένα ρίγος διαπέρασε τη ραχοκοκκαλιά μου... 8O ... αλλά εντάξει, μετά είδα ότι μια συνάδελφος είχε ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο πίσω μου... :lol: :lol: :lol: Ε ρε επαναστατημένα καφράκια, να σας δω σε 10 χρόνια, με γραβατούλα και σινιέ πουκάμισο... :lol: :lol: :lol:
konu57 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Γιατι ειναι πολυ evil και εχει πολλα tattoo και φοραει στα χερια καρφια... :lol: :lol: 8O Ξαφνικά ένα ρίγος διαπέρασε τη ραχοκοκκαλιά μου... 8O ... αλλά εντάξει' date=' μετά είδα ότι μια συνάδελφος είχε ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο πίσω μου... :lol: :lol: :lol: [/quote'] :lol: :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
konu57 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Ε ρε επαναστατημένα καφράκια' date=' να σας δω σε 10 χρόνια, με γραβατούλα και σινιέ πουκάμισο... :lol: :lol: :lol:[/quote'] νταξ καλη ειναι επανασταση μωρε! απλα οταν θα ερθει η ωρα για "συμμορφωση" ερχεται αποτομα και μερικες φορες ... ποναει... :lol: :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Ότι νάναι. :roll: Μάλλον έχει δίκιο ο mij... πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα :roll: :lol: :lol: κι εγω που θελω metal ηχο τι να κανω?????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σε λιγο παντως θα γινουμε σαν τους γειτονες (βλπ. kit....gr) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity
exarhos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Ότι νάναι. :roll: Μάλλον έχει δίκιο ο mij... πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα :roll: :lol: :lol: κι εγω που θελω metal ηχο τι να κανω?????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σε λιγο παντως θα γινουμε σαν τους γειτονες (βλπ. kit....gr) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ :? :? am just killing. www.myspace.com/costaexarhos
NightCrawler Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 best guitarist of 2006?! ποιός άλλος? μην τρελαθούμε...Guthrie Govan!!! τέλος 8) superfunk...ξέρω οτι θα συμφωνήσεις μαζί μου ε?¨ :lol:
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2007 O Manowar! Hail !Stay Heavy! Heavy Metal in my Brain! OUG! :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση