Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τι παιχταρας ειναι αυτος ρε παιδια; Εχω παθει πλακα με το ποσο οριτζιναλ ακουγεται.

Και ειναι και κουρδισμενη αναποδα η κιθαρα (πανω ειναι η πριμα μι) και με πιανει αναγουλα.

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ποτέ δεν είναι αργά να έρθει κανείς σε επαφή με το Θεό...  ;) Φαντάζομαι ότι αφού έχεις δει αυτά, θα βάλεις μπρος να δεις και τα λοιπά δημοφιλή live videos από συναυλίες, NAMM κλπ στο γιουτούμπι... Εγώ σιγοντάρω με κάποιες στούντιο δουλειές του.

Δημοσιευμένο

Ρε τι τρολ είσαι εσύ;

Trello τρολ!

Έχει και αυτός μικρό gilbert-o-δάχτυλο σαν τηλεγραφόξυλο...

Πάντως ο ήχος του στους δίσκους δεν μου αρέσει.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Trello τρολ!

Έχει και αυτός μικρό gilbert-o-δάχτυλο σαν τηλεγραφόξυλο...

Πάντως ο ήχος του στους δίσκους δεν μου αρέσει.

Ισχύει. Έχει πολύ μακριά δάχτυλα.

Εμένα μου αρέσει που αποπνέει κάτι οριτζιναλ. Δε μου αρέσουν πάντα αυτά που παίζει. Νομίζω μερικές φορές βάζεις κάτι στραβοχυμενα για να τζαζισει.

Δημοσιευμένο

Με το συμπαθειο, να κανω μια ερωτηση εγω? Χωρις να θελω να μειωσω τον ανθρωπο (μου αρεσε θα ελεγα) και χωρις να θελω να εκτροχιασω το thread - αυτο που ακουτε τωρα οντως το θεωρειτε original? Φρεσκο? Η σπανακοπιτα της γιαγιας μου ρε παιδια ειναι μνημειο μοντερνισμου μπροστα σε αυτο που ακουω.

Και ξαναλεω, δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, εγω πρωτος και καλυτερος λεω οτι θα τον ακουγα ευχαριστα, απλα μου εκανε εντυπωση ο χαρακτηρισμος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...