panagiotis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Ποιος τον ξέρει; Τι γνώμη έχετε για αυτόν; Για τους αδαείς παραθέτω ένα βίντεάκι (να σημειωθεί πως είναι απίστευτα επηρεασμένος από τον malmsteen): Βass is a state of mind...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 απιστευτος παιχτης επαθα πλακα οταν τον πρωτοακουσα πριν λιγο καιρο. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Ritchie22 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 (να σημειωθεί πως είναι απίστευτα επηρεασμένος από τον malmsteen): Στην διατροφή σίγουρα! :P
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 (να σημειωθεί πως είναι απίστευτα επηρεασμένος από τον malmsteen): Στην διατροφή σίγουρα! :P χαχαχαχαχαχαχα σωστός :wink: Βass is a state of mind...
plusyear Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 ειναι απιστευτη παιχτουρα ο τυπας αριστη τεχνικη καταρτιση κ καλος συνθετης (βλ. Odyssey) (σ.σ ειναι ο αγαπημενος μου κιθαριστας) symphony x rulezzz -=Dream Within A Dream=-
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 και αυτος καθικι ειναι οπως και ο michael angelo.. ατιμη φαραααααααααα :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 @abraxas: γιατί έτσι ρε συ; Δε σε συγκινεί καθόλου ο τύπος; Βass is a state of mind...
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Eδω αγορια μου ειναι το παιξιμο....εδω......η ανωμαλια..
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 @abraxas: γιατί έτσι ρε συ; Δε σε συγκινεί καθόλου ο τύπος; Δεν με πολυσυγκίνησε ούτε πριν από αρκετά χρόνια που τον πρωτοάκουσα. Τώρα το μόνο που με συγκινεί είναι το πόσο αξιολύπητος κατάντησε: όχι μόνο συνεχίζει να παίζει σαν τον Μάλμστην, αλλά απέκτησε και τη μπάκα του. :roll: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση