Guru npap Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2017 Guru Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2017 δεν θυμάμαι αν το έχει αναρτήσει σε άλλο ανάλογο θέμα ο Δημήτρης, αλλά μια και σε αυτό με αφορμή το site συγκεντρώνεται ποικίλο υλικό τους, καλό είναι να υπάρχει και εδώ το lp τους με τα 2 bonus track... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 δεν θυμάμαι αν το έχει αναρτήσει σε άλλο ανάλογο θέμα ο Δημήτρης, αλλά μια και σε αυτό με αφορμή το site συγκεντρώνεται ποικίλο υλικό τους, καλό είναι να υπάρχει και εδώ το lp τους με τα 2 bonus track... τελικά όλα τα έχει το youtube ! μια και το ψάξιμο συνεχίζεται, εδώ υπάρχουν επίσης https://itunes.apple.com/us/album/1994-2004-20-years-ano-kato/id965760399 (τουλάχιστον 1 κομμάτι) Επίσης όλος ο δίσκος υπάρχει και στο spotify αν μπει στο ψαχτήρι a priori, βέβαια βγαίνουν αρκετά ονόματα του εξωτερικού (τα οποία βέβαια φτιάχτηκαν αργότερα ;) ) Τωρα αν με ρωτήσετε αν πέφτουν τα ψιλομπικικίνια του σπότυ....από όσο ξέρω η απάντηση είναι αρνητική ::) με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση