Mike G Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Kαλησπέρα, έχουμε άποψη για τις custom Κιθάρες του Καγμάκη; Ψάχνομαι για μία λες πολ ρέπλικα που να μοιάζει οπτικά με την les paul axcess custom σε μαυρο-χρυσό. Είδα αυτην εδώ. https://www.kagmakisguitars.com/k%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B1-axxion-custom-black-p-1998.html?sess=f13055cbb701e90e050c5a22f35fd3da Με τη διαφορά ότι δεν έχει το belly cut και το ultra neck access (μπορεί να υπάρχει δυνατότητα να το ζητήσω αυτο). Θα πάρω και βέβαια ένα τηλέφωνο εκεί για να μάθω αλλά θα ήθελα μερικές απόψεις. Specwise μου φαίνεται καλή.
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 με ενδιαφέρει και μένα μια άποψη για όποιον γνωρίζει Αυτό που βλέπω στα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με gas pickups επίσης Έλληνα κατασκευαστή , είναι τρομερά . Την βρίσκω δελεαστική την τιμή Αν ποτέ φτιάξει μια les paul Randy Rhoads style με cream απόχρωση θα πάω να δοκιμάσω "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
Mike G Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Θα πεταχτώ το σάββατο μάλλον. Και θα στείλω εντυπώσεις.
Έκτορας Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω και εγώ update. Εκείνη η honeyburst, με αυτά τα specs και αυτή τη τιμή, ενεργοποιεί τους σιελογόνους αδένες μου...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω και εγώ update. Εκείνη η honeyburst, με αυτά τα specs και αυτή τη τιμή, ενεργοποιεί τους σιελογόνους αδένες μου... Πραγματικά και η black beauty & η 59 style προκαλούν "gasιτιδά" Απ όσο θυμάμαι και αν δεν έχει αλλάξει κάτι, ο Καγμάκης εμπορεύεται και body parts κλπ . Συνεπώς δεν είναι και τόσο παράλογο εάν τα βρίσκει φτηνά, να κρατά χαμηλές τιμές Εξάλλου το 99% του φόρουμ δεν το ενδιαφέρει η....ξυλεία ;) Και με gas pickups you can't go wrong "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
Mike G Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν πήγα τελικά -_- Ανωτέρα βία/το ξέχασα τελείως επειδή ασχολιόμουνα με άλλα πράγματα/βαρεμάρα/όλα τα παραπάνω :P
otto## Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Kαλησπέρα, έχουμε άποψη για τις custom Κιθάρες του Καγμάκη; Ψάχνομαι για μία λες πολ ρέπλικα που να μοιάζει οπτικά με την les paul axcess custom σε μαυρο-χρυσό. Είδα αυτην εδώ. https://www.kagmakisguitars.com/k%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B1-axxion-custom-black-p-1998.html?sess=f13055cbb701e90e050c5a22f35fd3da Με τη διαφορά ότι δεν έχει το belly cut και το ultra neck access (μπορεί να υπάρχει δυνατότητα να το ζητήσω αυτο). Θα πάρω και βέβαια ένα τηλέφωνο εκεί για να μάθω αλλά θα ήθελα μερικές απόψεις. Specwise μου φαίνεται καλή. Ειναι οντως καστομ; εγω θυμαμαι πως οσες εφτιαχνε ο καγμακης τις ειχε με τη δικη του επωνυμια. Μηπως ειναι εισαγωμενες απο Ασια μερια; παρατηρω οτι λεει assembled στο εργαστηριο του. Πιστευω πως εισαγει ετοιμες τις κιθαρες απο ασια και τις αναβαθμιζει με πιο ποιοτικο hardware και ηλεκτρικα και εχει ενα καποιο κερδος.
schreivox Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά τα συναρμολογεί και τα βάφει
otto## Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά τα συναρμολογεί και τα βάφει ισως. Αμα βρειτε περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω ποσταρετε γιατι αξιζει να στηριζουμε ο,τι καλο. Απλα σε αυτες τις τιμες θεωρω απιθανο να μην εμπλεκεται κινα ή κορεα καπου. Και για αυτο πιθανοτατα δε χρησιμοποιει τη δικη του επωνυμία. Θελει να διαχωρισει το πραγματικα καστομ απο το λοου μπατζετ ισως. Εγω εδω Ολλανδια πρωτοειδα μια μαρκα revelation. Ιδια λογικη. Αγγλος εμπορος αλλα κατασκευη ασια. Να μη πω για Chapman guitars που ειναι γνωστες πλεον, με ιδια φιλοσοφια πανω κατω. Μονο οι ολυμπιες κιθαρες ειναι γκαραντι. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση