otto## Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Και η Orianthi live στο Malibu Guitar Festival με μια Olympus "Telemaster " special edition Πω πω ειδικά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν τραβεστί. Κακή φώτο.
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Πω πω ειδικά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν τραβεστί. Κακή φώτο. ΕΜΠ1 ;D
mustafank Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 ΕΜΠ1 ;D Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο; ::) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 ΕΜΠ1 ;D Με τι ποτα? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Με τι ποτα? ;D άποτος ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 άποτος ;D Βρε δεν πα να με παρακάλαγε, εγώ "με τι ποτα". ;D Πω πω ειδικά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν τραβεστί. Ναι, ενώ στην δεύτερη είναι καλύτερη? ??? Μοιάζει με τον Bowie. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
otto## Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Βρε δεν πα να με παρακάλαγε, εγώ "με τι ποτα". ;D Ναι, ενώ στην δεύτερη είναι καλύτερη? ??? Μοιάζει με τον Bowie. Εδώ μοιάζει με Michael Jackson. Ρε τι τρέχει με δαυτη;
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Εδώ μοιάζει με Michael Jackson. Ρε τι τρέχει με δαυτη; Σ' αυτήν είναι ωραία. Τι διάολο, πάχυνε κιόλας, χάλι μαύρο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
otto## Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 Σ' αυτήν είναι ωραία. Τι διάολο, πάχυνε κιόλας, χάλι μαύρο. Κάνε κοντινο και παρατήρησε μύτη, στόμα και γυαλιά. Είναι ίδια ο Μιχάλης.
noe13 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2017 ρε μη μου χαλατε το νημα ;D O0 εμπαινα ευκολα παντως!!! (ρε τι θρεντ ανοιξα ο φουστης ;) Slow must go on....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση