Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ωραίο headstock! Οι μαγνήτες μου κάνουν σαν mini humbuckers και σίγουρα είναι προς βίντατζ ήχο και εννοείται πρέπει γιαυτό το λόγο να ακούμε ντέμο όχι 'μόνο καθαρα' γιατί βλέπουμε και για τί γκάζια είναι καθαρά από άποψη μαγνητών λέω.. Δεν μου αρέσει το contour της όμως ενώ σαν σχήμα το σώμα είναι μια χαρά.

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πως να'ναι?Αφου ο τυπος παιζει ΚΑΘΑΡΑ γυρω στο....1 δευτερολεπτο.... >:D

ΠΟΤΕ θα καταλαβουν ολοι αυτοι οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ που ντεμαρουν κιθαρες οτι με το που βαζουν βρωμα ΟΛΕΣ οι κιθαρες ακουγονται σχεδον το ΙΔΙΟ?

ΠΑΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΗΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ....

ειδικά εκεί μετά το 1:18 η βρώμα είναι τόσο πολύ που κουφαίνεσαι.

Δημοσιευμένο

Ας βάλω και καναδυό βίντεο από άλλα μοντέλα της εταιρίας

Δημοσιευμένο

ειδικά εκεί μετά το 1:18 η βρώμα είναι τόσο πολύ που κουφαίνεσαι.

ειπαμε παιζει και..."ενα" δευτερολεπτο "καθαρα" (παπαρια καθαρα δηλ. απλα κατεβαζει το volume knob της κιθαρας σε βρωμικο ενισχυτη  ;D)....σιγουρα δεν μας δινει να καταλαβουμε πως παιζει καθαρα η κιθαρα σε καθαρο ενισχυτη με το volume της κιθαρας ανοιχτο στο τερμα  (οπως παιζει ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΗ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ μεσος παιχτης δηλ.....;D ;D)

Τραγικη παρουσιαση δεδομενου οτι χανει ετσι το 50% των future buyers που ΔΕΝ ειναι παραδοσιακοι blues players αλλα indie players που παιζουν με καθαρους ενισχυτες και (πολλα) πεταλια.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Φυσικά γιατί ένας σοβαρός future buyer θα αγοράσει κιθάρα με βάση ένα βιντεάκι στο γιουτιούμπ και δε θα πάει να τη δοκιμάσει ο ίδιος και να αποφασίσει.

Δημοσιευμένο

Έλα, σιγά το challenging, πολύ κιθαροειδής σιλουέτα, κλασσικά χρώματα. Άντε δυο κουμπάκια παραπάνω έχουν μερικές. Έχουμε φάει τόσο με το κουτάλι τις γνωστές 3-4 κιθάρες που πλέον οτιδήποτε αλλιώτικο σε φιλοσοφία και vibe μας φαίνεται allien? ??? Ειδικά μετά από τόσο Jack White? Kαι ειδικά με όργανα που υπάρχουν εδώ και 60 χρόνια.

Eμένα μου αρέσουν αυτά τα retro, διαλέγω αυτές...

https://www.sweetwater.com/store/detail/2020TS

https://www.sweetwater.com/store/detail/1582VJB

... παρ' όλο που αυτό το ηχόχρωμα στα demo δεν είναι ακριβώς του γούστου μου ( πολύ παχύ, πολύ γκρινιαριστό, μάλλον λόγω supro ενισχυτών, που δεν κατάφερα να συμβαδίσω ηχητικά).

German carves rule!

εντάξει, όχι και άλιεν (θυμάμαι κάτι που είχε βάλει ο SF παλιότερα που ήταν για συγκοπή  ;D ;D ;D), αλλά εμένα με ζορίζουν λίγο εμφανισιακά. Παραδέχομαι ότι έχω ροπή σε γενικώς απλά σχέδια/γραμμές. Όταν μπαίνουν πολλά μπαρόκ κάπου με χαλάει. Ειδικά αυτή με το flame maple τη βρίσκω πολλή φορτωμένη για τα γούστα μου. Βέβαια, όπως είπα και παραπάνω, είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Τώρα από ήχο δε με χάλασε αλλά δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά. Αν δεν την ακούσεις/πάιξεις δεν γίνεται.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...