sils Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα εχω το παραπανω footswitch το οποιο το δουλεψα ελαχιστα με ενα jamman και τωρα μου εχει μείνει . Θα μπορει να δουλευει με εναν marshall code ενισχυτή που εχω η τζαμπα θα παιδευτω......αν δεν δουλευει υπάρχει καποια πατεντα να το σκαλισω για να μπορω να αλλαζω τα καναλια στον ενισχυτή? Ευχαριστώ.
KurtC Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Πατεντες σιγουρα παιζουν αλλα....θαναι....οποτε παρε το γνησιο της marshall γιατι αποτι ειδα εχει οθονη για τα banks (αν εκανες πατεντα θαπρεπε να θυμασαι τα banks αριθμητικα απεξω και να θυμασαι ποιο εχεις πατησει....δηλ αστο καλυτερα), Marshall CODE Footcontroller Footswitch PEDL-91009 - Guitar.co.uk
sils Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 ναι το εχω δει το δικο του αλλα εχω τον μικρο code25w και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.......αν ειχα τον 50αρι η των 100αρι θα το ειχα παρει. Τελος παντων δουλευει τελικα με τον ενισχυτη αλλα μπορεις να παιζειε σε ενα καναλι πχ οριζεις εναν καθαρο ενισχυτη και με το πρωτο swtch απ/ενεργοποιεις το distortion pedal........το μεσαιο switch δεν κανει τιποτα ( σε κασποια πρεσετ εχω την εντυπωσει οτι αλλαζει το delay) και το τριτο switch απ/ενεργοποιεις ενα ακομα πεταλι που οριζεις εσυ πχ chorus flanger...........το καλο ειναι οτι με το που αλλαζεις κατι το δείχνει και στο προγραμμα του κινητού. Θα προτιμουσα ομως να υπηρχε καποιο κολπο και απλα να ανεβοκατεβαζα τα καναλια του ενισχυτη
digisilence Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Θα προτιμουσα ομως να υπηρχε καποιο κολπο και απλα να ανεβοκατεβαζα τα καναλια του ενισχυτη Το ενα ειναι ποδοδιακοπτης, δηλαδη σκετα διακοπτακια με 2 διοδακια, ενω το αλλο ελεγκτης. Καμμια σχεση. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση