Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

θα σου πω πως θα το εκανα εγω με το προγραμμα που χρησιμοποιω.

χρησιμοποιω το logic

θα εβαζα την καρτα να παιζει αυτα που θελω να παιζει (πχ winamp , bsplayer , power dvd , οτιδιποτε δηλαδη θελω να γραψω)

θα συνεδεα την εξοδο της καρτας με την εισοδο . (εγω θα το εκανα με την κονσολα μου )

θα ανοιγα ενα audio καναλι στο Logic και θα ηχογραφουσα την εισοδο της καρτας , ΑΛΛΑ θα επελεγα " no output " στο εικονικο audio channel strip του καναλιου που ηχογραφω στο Logic ωστε να μη κανει feedback το σημα μπαινωντας και βγαινοντας και ξαναμπαινοντας και ξαναβγ.. κ.ο.κ . (αν το κανεις αυτο θα ακουσεις εναν παρατεταμενο υψισυχνο(σαν beep) δυνατο και ενοχλητικο ηχο σαν μικροφωνισμο ας πουμε )

με αυτο τον τροπο μπορεις να γραφεις μια ατακα απο μια ταινια dvd πχ, στα γρηγορα , χωρις να χρειαστει να ριπαρεις το audio του δωδ με καποια ειδικα προγραμματα κλπ.

Δημοσιευμένο

τωρα θυμηθηκα οτι υπαρχει και προγραμμα που ηχογραφει (χωρις να χρειαστεις να βαλεις κατι στην εισοδο ) οτιδηποτε ακουγεται στην εξοδο της καρτας σου . οπως ακριβως εχουν οι creative συνηθως στον μικτη τους σαν επιλογη γiα input στο recording , το what you hear.

βεβαια εσυ δε ρωτησες αυτο , αλλα σου το λεω επειδη μπορει να μην ηξερες οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και να σε ενδιαφερει.

δε θυμαμαι ομως το ονομα του προγραμματος . θα ψαξω λιγο μηπως και το βρω.αν καποιος ξερει κατι....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...