fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι τεχνικά δυνατό να μάθω νομικά εγώ στο noiz παραμονή Πρωτοχρονίας. Αύριο Πρωτοχρονιά γίνεται? ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ πάντως λέω να περιμένουμε τον OP. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 "Θα σου δώσω 48 ώρες να το σκεφτείς", είπε και .... του έδειξε την πόρτα. της ΕΙΣΟΔΟΥ ή της ΕΞΟΔΟΥ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
TamTam Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω ότι ύστερα από τέτοια ενθουσιώδη υποδοχή, πολύ δύσκολα ο heavy head θα ξαναγράψει οτιδήποτε στο Νόιζ.
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω ότι ύστερα από τέτοια ενθουσιώδη υποδοχή, πολύ δύσκολα ο heavy head θα ξαναγράψει οτιδήποτε στο Νόιζ. Μπορεί να γράψει κι' εδώ αν θέλει. 31/12/16 $&%#@* - Η καλύτερη εμπειρία μη εξυπηρέτησης. in Παιδική Χαρά - Page 1 of 2 InfluenSir!
TamTam Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να γράψει κι' εδώ αν θέλει. 31/12/16 $&%#@* - Η καλύτερη εμπειρία μη εξυπηρέτησης. in Παιδική Χαρά - Page 1 of 2 Κι εμένα τι μου το λες? Στείλε του PM και πες του ότι τον τρολάρετε και εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση