Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

με εχεις βοηθησει παρα πολυ ρε φιλε σ ευχαριστω,εχεις καταλαβει τι θελω κ  μου λες αυτο που θελω ν ακουσω. μεχρι τωρα η σειρα που τα εχω ειναι drive-chorus-tremolo-delay.  μες στη βδομαδα θα το εχω το reverb οποτε θα ξεκινησω πειραματα

Ποιο chorus έχεις?

Ως τι το χρησιμοποιείς;

Για να παχαίνει / γλυκαίνει τον ήχο; Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις εντελώς όταν πάρεις το reverb. :)

Προσωπικά, χρησιμοποιώ vibrato και όχι chorus (το έχω στην ίδια θέση που έχεις κι εσύ το chorus) για πιο "tarantino ήχους". Eίναι always on , σε πολυ χαμηλή ταχύτητα για να γλυκαίνει/κομπρεσάρει το ακόρντο και αν θέλω "πιο chorus" ήχο (για καμιά μπαλαντοειδή εισαγωγή λογου χάρη), απλά του δίνω λίγο σε ταχύτητα (speed) αλλά όχι σε pitch (το έχω στο 0 άντε 1 το πολύ).

Ακούγεται καλύτερα από chorus (όχι τοσο χαρακτηριστικό ηχητικά δηλαδή) και όλοι μετά ρωτούν τι εφέ ήταν :D

5 Best Vibrato Pedals for Guitar | Equipboard®

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ποιο chorus έχεις?

Ως τι το χρησιμοποιείς;

Για να παχαίνει / γλυκαίνει τον ήχο; Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις εντελώς όταν πάρεις το reverb. :)

Προσωπικά, χρησιμοποιώ vibrato και όχι chorus (το έχω στην ίδια θέση που έχεις κι εσύ το chorus) για πιο "tarantino ήχους". Eίναι always on , σε πολυ χαμηλή ταχύτητα για να γλυκαίνει/κομπρεσάρει το ακόρντο και αν θέλω "πιο chorus" ήχο (για καμιά μπαλαντοειδή εισαγωγή λογου χάρη), απλά του δίνω λίγο σε ταχύτητα (speed) αλλά όχι σε pitch (το έχω στο 0 άντε 1 το πολύ).

Ακούγεται καλύτερα από chorus (όχι τοσο χαρακτηριστικό ηχητικά δηλαδή) και όλοι μετά ρωτούν τι εφέ ήταν :D

5 Best Vibrato Pedals for Guitar | Equipboard®

το small clone το παλιο,το εχω ωστε ν βγαινει μια dark-ιλα τυπου bauhaus joy division κ γενικα post pυnk αισθητικη.

Δημοσιευμένο

παιδια η αγορα εγινε σημερα  :D,100 ευρω απο τις αγγελιες το hof.πραγματικα καινουργιο με το κουτι του ,βιβλιαρακι και καλωδιακι για pc.δεν εχω παιξει ακομα, αυριο θα το λιωσω

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...